Jehněčí hřbet po bulharsku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,21 g |
Tuky | 1,77 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2012 18:47
Cleverka: a v bravčových rebierkach alebo napr. srdiečku zvieratko nevidíš ? Jahňací chrbát vyzerá presne tak hrozne ako bravčové karé alebo teľacia hruď či iné mäso.
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
18. 11. 2012 18:43
Jehněčí je jistě dobré maso, ale ten hřbet....brrrr to vypadá hrozně. Já bych to tedy naporcovala na menší kousky, abych to zvíře v tom kusu flákoty neviděla...Jinak recept je fajn.
18. 11. 2012 18:08
Ďakujem za komentáre aj bodíky, jahňacie je neskutočné mäsko
18. 11. 2012 16:55
Terezko, máš to opravdu pěkný a musí to dobře chutnat. Na talíři to vypadá, jako by tam ležely vedle sebe 3 salámové šišky Dávám ti ráda 6.bod
18. 11. 2012 16:33
18. 11. 2012 15:32
18. 11. 2012 14:36
18. 11. 2012 14:00
rebeka: rádo se stalo
18. 11. 2012 13:59
tejaja: ďakujem veľmi pekne
18. 11. 2012 13:55
rebeka: Naďka pravdaže, z hocijakého druhu jahňaciny jo, zelí ( idem to tam doplniť ), ale kľudne môžeš aj ružičkový kel
18. 11. 2012 13:54
a šlo by to i z kýty? hřbet totiž nemám jenom svůj.. a to bych vařila hooodně dlouho a kapustičku můžu dát i růžičkovou nebo ty máš na mysli zelí
18. 11. 2012 13:52
spagetka: neviem, či od Bulharov, ale tak sa to volá
18. 11. 2012 13:50
Já to tušila, že to je od Terezky, hmmmm a určo je to od Bulharů? Né vážně, vypadá to moooooc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 22 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 23 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 23 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 27 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 32 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí hřbet na zelenině jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet recepty jehneči hřbet recepty na jehněčí hřbet jehněčí recepty jehneci hrudi nadívané jehněčí jehněčí hruď recept na jehneci hrbet recept.z.jehneciho jehněčí hřbet příprava jehněčí po balkánsku pikantní jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet se s zelím jehněčí kýta hrbet jehněčí hřbet recept se zeleninou jehněčí kýta po v bulharsku jehněčí recept jehněči kare recept
Suroviny: sůl, pepř, majoránka, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí, česnek, sůl, paprika sušená sladká, kmín celý
Jehněčí hřbet po bulharsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoAE
13 názorů