Kedlubnová polévka
Kedlubna má velice jemnou chuť, její konzumace má blahodárné účinky na naše zdraví a navíc je nízkokalorická. Nevíte co z ní připravit? Pak vsaďte na polévku s brambory, určitě si ji zamilujete.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 402 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,37 g |
Tuky | 9,29 g |
Vláknina | 24,66 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 83,13 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2021 10:46
2. 5. 2011 19:09
Dělala jsem polívčičku a je moc dobrá,dík za inspiraci
10. 11. 2009 09:03
Jani Remková:U nás je to samé bez poléky manžel ani ránu a děti ty je taky milují.Polévku dělám jako hustší krémovou( tak ji znám já),vypadá lákavě.Bodík
13. 7. 2009 20:29
Ďakujem za fotečku
12. 7. 2009 12:32
Také jsem dnes dělala polévku z kedlubny, tak přidávám svoji fotku....
3. 11. 2008 12:57
Kedlubničko samozrejme, ako by to inak vyzeralo, keby si nedržala pri kareláboch
3. 11. 2008 10:15
A vidíš, jen jsem na chvilku odešla a počítač mne vyhodil-takže neregistrovaná
3. 11. 2008 10:14
Takže Terezko, máš to za 1! Moc dobrá polívečka
2. 11. 2008 22:22
No, já jsem si říkaka, co zase zítra za polívku, sama je nejím, ale naše babina bez polívky nemá oběd a to jsou někdy fakt "achaláj machaláj", co se snažím tvořit, když inspirace dochází, tak asi hned zíta koupím kedluby a jdu na to!
2. 11. 2008 19:46
NO TO JSEM PŘECE MUSELA OZNÁMKOVAT
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 51 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnová polévka kedlubnová polévka recept polévka kedlubnová polévka kedlubnová podle babičky kedlubova polevka polevka z kedlubny recept na kedlubnovou polévku kedlubnova polivka kedlubnová polévka s bramborem kedlubnová krémová polévka recept kedlubnová polévka krémová kedlubnová polévka kedlubová polévka recept recepty kedlubnová polévka recepty polévka z kedlubny kedlubnová polévka pro děti polévka z kedluben recept na polévku z kedlubny kedlubna polévka kedlubnovapolevka
Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, olej, sůl, kmín mletý, pepř mletý, brambory, vejce, mléko, mouka polohrubá, sůl
Kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxXy
10 názorů