Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 11. 2012 13:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 909 kJ / 1 173 kcal
Bílkoviny64,85 g
Tuky64,88 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 738 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,28 g
Sacharidy77,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme také použít syrové brambory, podle každého.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 11. 2012 22:12

Jana Remkova: Jani, manžel dělá 12-16 hod.směny, já dělám 12 hod.směny a ještě vařím pro ležící mamku /rok a půl leží/, takže oba si vozíme denně dózy jídla s sebou, jinak mamce zamražuji a vozím jí to pak 1 x týdně také, tedy nestíhám vařit, občas mám vnoučka a dokola;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 11. 2012 22:07

Aničko, ten sýr není mozzarella jako taková, kterou znáš, domácí aneb v nálevu, je to přírodní sýr se sušinou a vším, co mají jiné tvrdé sýry /viz obrázek / a chuťově je, jako kdyby jsi měla eidam, nebo jiný podobný druh sýru, proto asi i údiv, jak se písne mozzarella:-), tak je mi jasné, jakou máš představu, nené to klasická mozzarella, prostě je to, jako kdyby jsi zapékala tvrdý sýr jiný s bramborami apod. Kdyby to bylo chuťově nedobré, určitě bych to sem nedávala, ale pro velký úspěch a "snědeno na to šup", jsem to sem dala, nedala bych to jinak vůbec, jinak tam dávám jindy i uzený sýr, ale tento jsme potřebovala spotřebovat a opravdu je to skutečná lahůdka, zkus a uvidíš:-p;-) Koukni se na obrázek:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 11. 2012 18:57

Myško,míváš krásné,chuťově sladěné príma bašty:-K:-Kale toto bych asi nedala:-)Ale,jak se říká-100 lidí,100 chutí:-)

rebeka rebeka

16. 11. 2012 17:51

kombinovat mozzarelu a jitrničku by mě teda nenapadlo.. zajímavé;-)

evik

16. 11. 2012 17:41

Jana Remkova: Ivca to uz tady nekdy psala. Jeji manzel si bere jidlo denne do ptace. Tak ona si sotva ochutna.:-O

eva hubova eva hubova

16. 11. 2012 16:39

Vypadá to moc jedle:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2012 15:36

Super! Jen by mne fakt zajímalo, kdo tolik jídla u vás jí??

Ivana79 Ivana79

16. 11. 2012 14:06

Tak toto by sme si dali aj u nás ;-):-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 11. 2012 13:30

Bibinka: děkuji, Janinko, můžeš dát i jelítko, měla jsem to i to, chtěla jsem něco honem včera večer a rychle, tak jsem to zkusila, ale myslím, že by v tom bylo dobré zelí, tak zase příště se zelím se může vyzkoušet;-)

Bibinka Bibinka

16. 11. 2012 13:28

Ivčo, tak přesně by to u nás chutnalo a ještě jsem na to nepřišla;-)někdy musím vyzkoušet a dávám 1.bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zapečené brambory s gothajem zapečené jelita s bramborem jelítko s bramborem zapecena jelita se sýrem brambory s paprikou jak dlouho vydrzi jitrnice zapečená jitrnice s bramborem jitrnice s bramborem jitrnice s bramborem zapecena jak dlouho vydrzi jitrnice v lednici jiternice zapecene jelita zapečená jitrnice zapečené brambory se zelím a jitrnice zapečené brambory se zelím a jitrničku zapecene jitrnice jitrnice zapečené s bramborem jelito zapečene s brambory zapecene hurky s bramborami zapečené brambory s jelitem

Suroviny: brambory, vejce, sýr nastrouhaný, jitrnice, olej, paprika čerstvá červená, pórek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Brambory, zapečené s jitrničkou, červenou paprikou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLW7