Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoké vepřové srdce

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

12. 11. 2012 19:57

Suroviny

Porce: 6-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 670 kJ / 1 116 kcal
Bílkoviny12,97 g
Tuky90,34 g
Vláknina22,37 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,91 g
Sacharidy54,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Srdce na divoko jsem nikdy nedělala, tak jsem to vyzkoušela a budu dělat častěji, je to výborné a srdce má dobré, jemné maso. Podává se s knedlíkama.

Na srdce s divočinou jsem použila Pomalý hrnec!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

12. 11. 2012 23:06

:yes:LÍBÍ:-*:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 11. 2012 23:03

Jani, při pohledu na tvé jídlo, divočí i to mé srdce!:-D:yes:

rebeka rebeka

12. 11. 2012 22:28

takže v podstatě jako svíčková, že;-):-? srdíčko máme rádi, zkusím to někdy podle tebe;-):-K:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 11. 2012 21:50

Srdce mám moc rádi, na divoko -to je dobrý nápad, já ho Janinko dělávám v tlakovém hrnci, je dobře, že jsi mi ho připomněla, ta druhá fotečka je moc krásná;-):-p:yes:

yanull yanull

12. 11. 2012 21:22

Přidávám se k Bibinčině názoru, že srdce je moc dobré. Dělávám ho jen tak na přírodno, podušené, je z něj moc dobrá šťáva a s bramborovým knedlíkem je u nás velmi oblíbené, proto i za toto posílám 5.bodík a určitě brzy uvařím :-p:-K:yes:

Irrena Irrena

12. 11. 2012 21:14

Máme moc rádi, dělávám také s menší obměnou a jíme k tomu brambory;-):yes:

Bibinka Bibinka

12. 11. 2012 21:10

savlinka:Šavlíííí, jasně, že to půjde i z jiného masa, ale to srdíčko je tak jemné a dobré, to je škoda, že ho nemáte rádi:-( Ono je i cenově bezvadný.:yes:

rihana

12. 11. 2012 21:08

Dobrý nápad. Srdíčko je libové a tudíž dietní a omáčka ze zeleniny. To nemá chybu. :yes:

savlinka savlinka

12. 11. 2012 21:04

BIBI dík za tip na omáčku...to půjde i z jiného masa,že:-?SRDCE u ná :-(nene...to vařím Beníčkovi:-8

Dajda Dajda

12. 11. 2012 20:23

To se mi líbí, vepřová srdce máme moc rádi. :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove srdce jak dlouho vařit vepřové srdce vepřové srdce recept recept na veprove srdce vepřové srdce na špeku vepřové srdce recepty recepty vepřove srdce recepty z vepřového srdce vepřové srdce se slaninou recept vepřová srdce recept veprove srdce recepty na veprove srdce jak dlouho se vaří vepřové srdce recepty, vepřové srdce a jazyk vepřový jazyk a srdce recepty jak upravit vepřové srdce srdce recept vepřové srdce na divoko vepřové srdce na zelenině vepřové.srdce

Suroviny: srdce vepřové, cibule, slanina, česnek, mrkev, petržel, celer, smetana kysaná, hořčice plnotučná, džem rybízová, mouka hladká, koření divoké, jalovec, koření nové koření, pepř, bobkový list, tymián, rozmarýn, šťáva citronová, brusinky, olej, sůl

TopRecepty.cz

Divoké vepřové srdce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wo9o