Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná ala " Škopkovic fašírka"

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

5. 11. 2012 19:59

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 538 kJ / 2 041 kcal
Bílkoviny262,86 g
Tuky89,01 g
Vláknina13,92 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 2,16 g
Sůl5,19 g
Sacharidy42,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Množství koření a soli volíme podle vlastní chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

28. 12. 2022 19:40

Mizera:
Zajisté že můžete, ale běžně se to nedělá, že ;-)

Mizera Mizera

28. 12. 2022 18:47

Můžu uvařit brambory v nesolené vodě ? :-O

maiva maiva

6. 11. 2012 16:45

Víťo, taky mi hned napadlo z králíka, když je od Škopků:-D:-D, dobrý, u nás asi trochu víc kůrčičku:-p+:yes:

Olinka5555

6. 11. 2012 15:49

:yes::yes::yes:

Pajaska Pajaska

6. 11. 2012 11:43

Dělám sekačku skoro stejně a to nejsem Škopková.:-D Jen nedávám sýr,ten jen do holanďáků.Ale proč ne,obměna skvělá.Jednou jsem dělala sekačku ,kde jsem vzala recept,už netuším.Do té jsem dala namočené rohlíky a vařený brambory.Taková spíš nádivka.Nebylo to špatný,sekaná nastavená,asi aby se ušetřilo,i když.:-))
Jinak já bych přidala grády na konci pečení, aby byla z vršku více růžovoučká.Ale to je každého věc,že?:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2012 23:55

cekrops::-D:-D:-D:-D dobrá škopkovice;-)

cekrops cekrops

5. 11. 2012 22:58

No...eštěéééé bych tam mohl nacpati třebas Lanýýže...aléééé...to by už asi i Blažena nezkóóósla....:-p:-D

nebozízek

5. 11. 2012 20:45

já bych do toho dal ještě kousek uzenýho bůčku, a to je pak voňavoučká sekaná

srettka

5. 11. 2012 20:36

cekrops:aneb urob komusi dobre a obsere ti plot:-D:-D:-D

cekrops cekrops

5. 11. 2012 20:30

No jo,nóóó....ovšem......kolik třešní - tolik višnííí , vždyť to znááš !.!.! ;-)

srettka

5. 11. 2012 20:22

cekrops:toť velké mínus a ty budeš potrestán:-! a to tak, že dáš plátečky dva...nebo to zaokrouhlíme rovnou na tři:-D

cekrops cekrops

5. 11. 2012 20:15

Na tého králíka jsem nějak opomněl.....:-*

srettka

5. 11. 2012 20:07

jáák škopokovic fašírka?? to je lež, jako věž:-//:-D škopková umlela králíka, zase králíka,ani pinďa už to nežere:-D a tys umlela čunika a kravku:-D
ovšem sekačka vypadá fajnově, takže jeden pláteček s hořčicí a okurčičkou..chlebík dodám:-p:-)):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: fašírka z králíka fasirka z mletého masa fašírka sekaná z králíka a bůčku fašírky z mletého masa králičí fašírka sekaná z králíka domaci fasirka fašírka recept nastavená sekaná fašírka z králika recept fasirka s kralika recept na fašírku fašírka králík mlete kruti maso a sekačka babiččina fašírka lovecká sekaná sekaná nastavená bramborem domací sekaná z králíka co je faširka

Suroviny: maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, vejce, majoránka, sýr nastrouhaný, sůl, pepř, libeček, paprika sušená sladká, cibule, hořčice, česnek, vejce

TopRecepty.cz

Sekaná ala " Škopkovic fašírka"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zYoO