Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Schválená "pizza

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

4. 11. 2012 13:13

Suroviny

Porce: ...

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro "šťouralky": podobnost s touto Chambordovou pizzou :http://www.toprecepty.cz/recept/29926-pizza-albori...v tomto případě není náhodná, dokonce je ÚMYSLNÁ, protože jsem se jí inspirovala!!!:-) Dokonce mám od Toma schváleno, že tu svoji mohu přidat jako nový recept! Tímto bych chtěla eliminovat případné komentáře typu "opsáno",děkuji :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lev123 lev123

3. 12. 2014 20:51

pěkná :yes: :-) a víte, že mě ani nenapadlo tam dát zak. smetanu určitě zkusím jak chutná se smetanou :yes:

Danca Danca

6. 11. 2012 20:31

No nic, Chamborda to omrzelo, nedivím se mu.... takže poznámka, a v podstatě i název je teď bezpředmětný...:-(

vseumel

4. 11. 2012 17:54

Mám moc ráda kombinaci smetany, bramboru, cibulky a uzeného boku na pizze. Je pravda, že ve Francii se dají najít dva základy smetanový a klasický rajčatový, ale na originál z Itálie nedám dopustit :). ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 11. 2012 15:44

;-):-p:yes:

nofrona

4. 11. 2012 15:39

Chutnalo by mi:-p:-p:yes:

Iness Iness

4. 11. 2012 14:00

Danca: Ta musí být:yes::-p.

Iness Iness

4. 11. 2012 13:59

Chambord::-D:yes:

Danca Danca

4. 11. 2012 13:52

Chambord: :-K, tak přijeď na večeři:-D:-D

Danca Danca

4. 11. 2012 13:46

Nonya: nebyla...tak to je průšvih:-!:-O:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2012 13:46

Danco, super;-)

Chambord

4. 11. 2012 13:42

Ale milá Dančo, já Ti nic schvalovat nemusím, je to originální a líbivý recept, jsem rád, že ses ode mne trochu inspirovala, od toho přeci recepty jsou, aby variovaly, obměňovaly se, nabíraly nové dimenze a v dimenzi, v níž jsi představila svůj nádherný pokrm, bych se chtěl jednou ocitnout.

Nonya

4. 11. 2012 13:41

:-D A vo Francuzsku si bola na schvalenie :-? tam sa robi bezne a tradicne dlhe roky;-)
http://www.eatlivetravelwrite.com/2012/05/tarte-fl...

IvanaLK

4. 11. 2012 13:35

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pizza ze zakysane smetany smetanový základ na pizzu recept pizza ze zakysany smetany smetanovy zaklad na pizzu pizza smetanový základ recept pizza originál recepty rajčatový základ na pizzu pizza albori recept pizza zak pizza albori těsto na piizu těsto na pizzu ze zakysané smetany recept pizza ze zakysané smetany domácí pizza smetanový základ pizza smetanový základ originální recept na pizzu testo piizu pizza originální recepty recept na piizu domaci pizza ze zakysane smetany

Suroviny: těsto na pizzu, smetana zakysaná, cibule, maso hovězí sušené, koření oregáno, chilli paprika čerstvá, sýr chedar

TopRecepty.cz

"Schválená "pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZrR8