Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásky

Podzimní plískanice dokáží zkazit den, ale zlepšit si ho můžete například uzením. Vyudit můžete kde co – od celých kuřat až po poctivé klobásky. A jak na ty nejlepší? Stačí se držet osvědčeného receptu a mít kvalitní suroviny.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 800 min Doba přípravy: 200 min Doba tepelné úpravy: 600 min + noční odkapávání vody

800 min (200 min příprava + 600 min tepelná úprava, + noční odkapávání vody)

21. 11. 2008 22:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie51 166 kJ / 12 229 kcal
Bílkoviny2 006,23 g
Tuky424,03 g
Vláknina38,17 g
Cholesterol 6,50 g
Sodík 125,10 g
Sůl310,00 g
Sacharidy87,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 11. 2008 15:51

:-O Téééda :-p :yes:

alus.s

21. 11. 2008 23:10

božínku sem s nimi :-p :-p :-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na klobasy klobásy recepty klobasy recept recept na domaci madarske klobasy recepty na klobásy recept na domaci klobasy uzení klobás klobasy recept na maďarské klobásy zverinove klobasy zverinove klobásy recept domaci madarske klobasy maďarské klobásy maďarská klobása recept recept klobásy zavařování klobásek maďarské klobásy recept domácí klobásky domácí klobásy recepty z klobásy

Suroviny: plec vepřová, sůl, česnek, koření paprika maďarská, paprika sušená pálivá, pepř, kmín celý, majoránka,

TopRecepty.cz

Klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ygX