Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kněždubské krajance

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

9. 1. 2013 13:26

Suroviny

Porce: 1 větší plech

Nutriční hodnoty

Energie12 862 kJ / 3 074 kcal
Bílkoviny72,75 g
Tuky125,15 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy405,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj "Pošli recept" Karin Myslíková

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 1. 2013 13:25

Mco pěkný recept Jani:-K:yes:

jarka skrobakova

9. 1. 2013 22:07

to bude dobrota:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2013 20:55

1974andrea: Jo, uzené a domácí žebírko!:-D;-)

magdalenka: Ty "štruktúro":-D Staré recepty se líbí mnoha strukrurám, Magdi. Kdysi lidé uvařili mnohem lépe z ničeho, než dnes my, co máme plné ledničky a mrazáky. Tak kolikrát přemýšlím, když slyším svého přítele, jak mluví, jak "staříček vařili", kde oni dávali třeba maso po zabíječce?:-O Láďa si to nepamatuje, ale ledničku prý neměli:-O

magdalenka magdalenka

9. 1. 2013 20:40

Jana Remkova: staré recepty a "staré štruktúry"?:-D:-D:-D

1974andrea 1974andrea

9. 1. 2013 20:36

Tak tohle neznám, z brambor, moje teta dělala škvarkovou křehkovici, tuším, že se do toho dávala šlehačka, škvarky a mouka, musím se zeptat maminy. Možná to ještě ví;-) Ale tohle se mi taky líbí:yes: A propos, co to je za tu kost v té polévce? Uzený žebírko?:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2013 20:31

Díky, Magdi a Terezko. Já hned věděla, že vám dvěma se to bude líbit!;-)

magdalenka magdalenka

9. 1. 2013 20:28

Tieto "staré" recepty nemajú chybu...:yes:

tejaja tejaja

9. 1. 2013 20:24

U nás sa robí niečo podobné, k hustým polievkam, a volá sa to kostrbáč :-D Takže fandím takýmto receptom, ktoré voňajú dávnymi časmi našich prababičiek. Janka, pekný receptík :yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2013 19:17

nofrona::-((:-(( myslíš? Já se mám myslím lépe:-S

nofrona

9. 1. 2013 19:16

Jana Remkova:Hmmm...holka šikovná;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2013 19:09

nofrona: Tož kurňa, ty moje znalosti zeměpisu!:-D V Hodoníně se narodila moje nejstarší sestra.;-). Dnes žije v Kanadě:-S

nofrona

9. 1. 2013 19:00

Jana Remkova:Je to okres Hodonín, kousek od Strážnice, Tvarožné Lhoty.
kroje, vínečko, atd....;-):-D:-D
Tož Morava kurňa:-8:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 1. 2013 18:59

Tohle se mi moc líbí:-p:-KUkládám,určitě receptík příjde vhod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2013 18:40

nofrona: Já vůbec nevím, kde to je, ale ty placky nemají chybu. Od včerejška se konzumují ke všemu. K polívce, k jogurtu, k makrele..:-D

nofrona

9. 1. 2013 18:31

Kněždub?? tam se narodil taťulda
Máš je krásné:yes::yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: škvarkové krajance krajanec krajance-recept krajanka krajance se škvarkama krajanec recept krajance škvarkove sladke krajance krajance z moravy krajance ze škvarků recept na krajanku pokrm krajanek z-24 krajanek z-24 krajanek škvarkový krajanec domaci krajanka recept na krajanec krajance z brambor krajance se škvarky babiččiny křesné vdolky

Suroviny: brambory, mouka hladká, šlehačka, smetana zakysaná, sůl, kmín celý, mléko, sádlo

TopRecepty.cz

Kněždubské krajance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QgVq