Hodslavská řezanka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2015 16:13
Dneska uvařeno - premiéra a musím dát bodík Fakt se povedl a chuťově je to zas něco jiného
16. 3. 2015 13:46
kdysi před 15 roky jsem si toto jídlo dával v Novém Jičíně často v restauracích - teď už jsi to dělám dle Tvého receptu.Bomba prostě bomba doporučuji všem
18. 9. 2013 10:50
Vyzkoušela jsem Váš recept na Hodslavskou řezanku.Musím uznat,že tento pokrm je luxusní
9. 1. 2013 07:53
Ještě že jsem začala procházet recepty zpětně, tato dobrůtka by mi unikla a to bych nerada, posílám za ni velký bod a určitě mi přijde vhod +18
7. 1. 2013 21:34
Děkuji všem za přízeň
7. 1. 2013 21:15
Jeni,moc hezky se na to díváMňam,ještě líp by se dlabalo
7. 1. 2013 11:15
to je pokoukáníčko a natož popapáníčko
6. 1. 2013 22:42
vypadá to výborně.
6. 1. 2013 18:58
Krása Jendo
6. 1. 2013 18:50
hmm to asi bude dobrůtka
6. 1. 2013 18:27
TAK TO UDĚLÁM V SOBOTU,UŽ SE TĚŠIM....
6. 1. 2013 18:08
tak to bych si dala
6. 1. 2013 18:08
6. 1. 2013 17:14
Tak to bych si dala hned
6. 1. 2013 17:14
Ahooooj Jendo, ráda Tě tu vidím, moc povedená bašta
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 43 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Další recepty
Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka řezanka z hovězího masa řezanka recept hoclavska rezanka řezanka z hovězího ďábelská řezanka hodslavká řezanka recept na řezanku hovezi řezanka recept hodslavickà řezanka recept na hodslavskou řezanku hodclavská řezanka hodlavská řezanka recepty na hodslavskou rezanku řezanka hovězí vepřová řezanka recept na řezanka řezenka luxusni rezanka
Suroviny: hovězí zadní, cibule, směs zeleninová, houby sušené, vývar, protlak rajčatový, bobkový list, sůl, pepř mletý, sádlo
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
16 názorů