Škvarkovo-lekvárové šatôčky
Snadné šátečky plněné povidly mají v těstě velmi netradiční suroviny. Jsou jí škvarky. Kvásek z droždí je základem do kynutého těsta, které doplníme mletými škvarky. Dovnitř šátečku pak dáme povidla, zabalíme a upečeme.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
asi 20 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 19 828 kJ / 4 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,18 g |
Tuky | 298,11 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 384,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 1. 2024 20:55
6. 1. 2013 16:53
6. 1. 2013 16:49
6. 1. 2013 16:46
6. 1. 2013 16:09
6. 1. 2013 16:08
6. 1. 2013 14:56
6. 1. 2013 14:27
6. 1. 2013 10:59
6. 1. 2013 09:14
6. 1. 2013 09:12
6. 1. 2013 01:35
5. 1. 2013 23:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 21 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 10 minutami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 1 hodinou
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 2 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: česnekovy lekvar
Suroviny: mouka hladká, škvarky, droždí, vejce, cukr, škvarky, mléko, povidla švestková
Škvarkovo-lekvárové šatôčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1323
13 názorů