Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová krkovička

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 65 min

75 min (10 min příprava + 65 min tepelná úprava)

30. 12. 2012 13:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie574 kJ / 137 kcal
Bílkoviny3,92 g
Tuky0,67 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-FB stránky "Dobrou chuť". Mám dovoleno od autorky vložit recept na Toprecepty. Tímto jí děkuji za vynikající jídlo.

Lze upravit tím samým způsobem i kuřecí, popřípadě krůtí maso, jen je nedáváme do trouby, ale dusíme kratší dobu přikryté na pánvi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2012 16:41

rihana: Docela bych souhlasila, ale nevím, no. To, co píšeš jsem taky slyšela a dokonce od někoho z jatek. Jenže, já mám prase ze Stonavy, půl mladého prasátka do 120 kg. Tak nevím. Copak krkovice, ta je ještě ok, i kotletka, ale kýta, to je maras:-(

savlinka savlinka

30. 12. 2012 16:25

rihana:JÁ JEZDÍM NA JATKA ;-)vždy koupíme půlku prasete a ten známý co tam dělá mě to pěkně naporcuje a vykostí co potřebuju:yes:v marketu bych maso nekupovala..to radši u řezníka;-)

jarka skrobakova

30. 12. 2012 16:25

:yes::yes: krkovičku milujeme:-p:-p:-p:-K

rihana

30. 12. 2012 16:15

Také mám problém s masem na minutky. Až nedávno jsem se někde dočetla, že mladé maso se vyváží a staré se prodává v našich marketech. Nevím, co je na tom pravdy, ale docela bych tomu věřila, protože krkovici kupuji nakrájenou v Lídlu.

1974andrea 1974andrea

30. 12. 2012 16:11

Jenda1:Dělám stejně:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2012 15:43

Jenda1: Zkusím, Jendo, určitě, ale pravda je, že mám poslední dobou problém s minutkami. Vždycky je mám tvrdé, nevím, co dělám špatně. Takže trouba je jistota;-). Díky všem za hezké komentáře! Fakt je to jednoduché, nepřeplácané surovinama a to je přesně to, co u nás frčí.:-)

Jenda1 Jenda1

30. 12. 2012 15:18

Jani,40let dělám krkovičku jako minutku. Plátky naklepu, potřu slunečnicovým olejem, dám na 24 hodin do chladničky. Pak hodinu před tepelnou úpravou vytáhnu z chladničky, osolím a dělám jako steak, 2-3 minuty z každé strany. Když otočím steak na druhou stranu, přidám celou cibuli nakrájenou na půlkolečka. Hotový steak sundám z pánve, udržuji ho v teple a dodělám na pánvi cibuli do růžovohněda. Hotovou cibuli přidám na steak a konzumuji s přílohou od brambor až po chléb(s chlebem většinou jako rychlou večeři).Vyzkoušej! ;-):-p:yes::yes::yes: +8
:yes::-!

nofrona

30. 12. 2012 15:09

Krkovičku mám taky moc ráda:-p:yes:
Hezké foto Jani:yes::yes:

Pajaja

30. 12. 2012 15:08

Nooo, Jani, to se bude přítelovi líbit, až mu tuhle dobrotu naservíruju. . . :-p;-):yes:+

magdalenka magdalenka

30. 12. 2012 14:39

Jednoduché a krásne. Skvelá kombinácia surovín, nepreplácané...:yes:

rebeka rebeka

30. 12. 2012 14:32

jednoduché, krásné a jistě vynikající:-p;-):-):yes::yes:

Bibinka Bibinka

30. 12. 2012 14:27

Jani, krkovička patří k mým oblíbeným masům, jako je to u tebe s kotletami a tohle bude dost jedlé:-p Obvzlášť ta druhá fotka se mi páčí...Máš 2.bod:yes:

savlinka savlinka

30. 12. 2012 14:20

JANI vypadá úžasně:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krkovice na cibuli krkovička na cibuli cibulova krkovička steak z krkovice na pánvi krkovička na pánvi krkovička na cibuli recept krkovice s cibuli krkovička s cibulí steak z krkovičky na pánvi krkovice s cibulovou krustou krkovice recepty cibulový steak z krkovičky recepty z krkovičky na pánvi rychlá krkovička krkovice na cibuly top recepty krkovice krkovička krkovice na grilovaci panvi cibulová krkovice krkovice recept

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Cibulová krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0DwX