Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grissini

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2012 13:03

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 668 kJ / 1 833 kcal
Bílkoviny59,60 g
Tuky10,35 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy366,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kupované grissini poznáme určite všetci, môžeme si ich v podstate za babku urobiť aj doma. Príprava je jednoduchá a teoreticky vydržia dlho.

Bola som prekvapená, že recept na grissini tu nie je, bola by som dávno pridala.

Toto je základný recept - je možné ho obmieňať - do cesta pridáme na oleji osmaženú drobne nakrájanú cibuľu, alebo cesnak, alebo oregano, bazalku, tymián, strúhaný pecorino syr, posekané olivy, orechy a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

29. 8. 2017 08:11

:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 8. 2017 20:16

Zuzana: tyčky je třeba nejen dobře upéct, ale i dalším pečením jakoby dosušit. Také mívám silnější tyčky, ale jsou křupavé několik dnů - než je dojíme;-)

Zuzana

28. 8. 2017 19:22

magdalenka: Tyčinky jsem tam nechala 30 min na 180 stupňů. Nicméne mi docela nakynuly a byly hrubé. Takže to bude možná i tím. Ale jelikož dceři chutnaly, tak se nevzdávám a zkusím je udělat ještě jednou, ale tenší.;-)

magdalenka magdalenka

27. 8. 2017 07:43

Zuzana: možno sa stala chyba pri pečení - pečú sa relatívne pomaly a dlhšie, aby sa vypiekli...možno boli hrubšie...každopádne ma mrzí, že ťa recept sklamal.

Zuzana

27. 8. 2017 07:17

Tycinky byly,ten den po upečení,výborné, křupavé.Ale další den byl z toho gumový rohlík

magdalenka magdalenka

13. 2. 2013 19:57

Zuzka::yes:

Zuzka

13. 2. 2013 19:45

Tak hotovo:) Do základního těsta jsem přidala česnek a osmahnutou cibulku a nivu:) S těstem se pěkně pracovalo. Chutnají vyborně. Udělala jsem tvary preclíků a srdíček:-K, když bude ten valentýn:-D

magdalenka magdalenka

5. 1. 2013 15:29

Jani, teší ma, že aj s takýmto jednoduchým receptom som uspela u vás...že vám chutilo. Foto ma, samozrejme, teší tiež.:-K

senky senky

5. 1. 2013 15:09

Magdalenko:-K včera jsem ušůlala na návštěvu a pak jsem je tam skoro všechny taky ochutnala, jsou vynikající:yes::yes: Bodík jsem dala hned, protože o kvalitě jsem nepochybovala;-) a dnes jen dodám, s dovolením, foto:-)

aisha

5. 1. 2013 07:38

Moc pekne si je urobila..:yes::yes:

magdalenka magdalenka

3. 1. 2013 11:25

monikaK: aj mne chutia viac tie chrumkavé...pa:-K

monikaK

2. 1. 2013 17:45

pekla jsem dva plechy,jedna dávky byla míň a jedna víc do křupava,mě chutnala ta víc křupavá a byly to grissiny jak vyšité:-p:yes:

magdalenka magdalenka

1. 1. 2013 10:13

buryna::-K

buryna

31. 12. 2012 19:22

Úplně nesnáším to válení válečků, ale překonala jsem se a udělala jsem dobře. Jsou výborné :yes: Dávám bodík.

jarka skrobakova

29. 12. 2012 20:25

ty musí být skvělé:-p:yes::yes::yes::yes::-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tyčinky grissini recept grisini grisiny grisiny recept tyčinky grissini grisini recept crissini domaci grissini recept na grisiny grisimi tyčinky grisini recept na grisini grisinni tycinky grisini recept recept na crissini grissini tyčinky jak udělat grissini crisini domácí grissiny grisiny tyčinky

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, olej olivový, cukr, sůl, voda

TopRecepty.cz

Grissini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vLPr