Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňák po chunansku

Hodnocení receptu je 5,0 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

27. 12. 2012 19:43

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie419 kJ / 100 kcal
Bílkoviny4,10 g
Tuky0,72 g
Vláknina6,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,20 g
Sacharidy13,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

18. 8. 2014 13:50

jo: vývaru, který máte, podle receptu může být zeleninový - ten bych dala já,ale určitě i třeba rybí nebo drůbeží. Hovězí bych nevolila, je silnější. pro vysvětlení - mám vždy v mrazáku několik druhů vývarů, takže není problém

jo

18. 8. 2014 13:33

60ml vývaru:
ale (z) čeho?

Olinka5555

29. 12. 2012 16:33

Recept vypadá dobře, posílám bod:yes::yes::-). Pro mne to bohužel není, prostě mi tuňák chutná jen v konzervě:-):-(

suslajda suslajda

28. 12. 2012 17:03

:-p:-p:yes::yes:

nofrona

28. 12. 2012 16:51

:yes::yes:

senky senky

28. 12. 2012 09:33

Velmi lákavé:yes::yes::-K

Kadlik Kadlik

28. 12. 2012 07:21

Tak tohle určitě zkusím... Jenom váhám - mraženého tuňáka z Kauflandu, nebo chlazeného od Varmuži? Tam jsem ho obdivoval nedávno. Překrásné stejky!!! Teda... i cenově. Moc jsem váhal, jestli si dát v mé oblíbené hospůdce 32 piv, nebo si koupit kilo tohoto masíčka!!!;-)

jarka skrobakova

28. 12. 2012 01:42

vypadá to nádherně, u nás ryby můžeme:-p:-p:yes::yes::-)):-K

Jenny

28. 12. 2012 01:04

:yes:;-)

Porada

28. 12. 2012 00:48

Tuňák vždy a všude :yes::yes::-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 12. 2012 23:55

Tuňák vypadá jako syrová ryba kouzelně, ale už ji po jedné zkušenosti nikdy nechci, ale máš to pěkné Vašku:-K:-p:-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 12. 2012 23:39

Tuňák je jediná ryba, která mi nechutná. Nicméně v tomto provedení jsem ho ještě nejedla a vypadá božsky;-)

1974andrea 1974andrea

27. 12. 2012 22:45

Á, tak tady ho máme tučnáka:-D, teda tuňáka. No vypadá to nádherně, hned bych zakrojila. Tyhle asijské chutě já můžu k jakémukoliv masu. Super:-p:yes:

AniCiz

27. 12. 2012 21:18

:yes:delikatesa:-*:-K:-K:-K

spagetka spagetka

27. 12. 2012 20:07

kujííí:-K:-K:-K, zas jsem chytřejší, nechtělo se mi guglit a zeměpis je moje velmi slabá stránka hned po pracovním vyučování:-D:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tuňák recept tunák recepty tunák- recepty tuňák v troubě kure po hunansku recept recepty tuňák v celku tuňak tunák pečený v celku pečený tuňák v celku recept tunák kuře po chunansku kure po chunansku recept recept na tuňáka top recepty- tunák recepty na tunaka recept na přípravu tuňáka kure po hunansku recepty tunak pečený tuňák v troubě recepty z tuňáka

Suroviny: tuňák, česnek, zázvor, cibule, omáčka sojová, sherry, vývar, olej, sůl, cukr, chilli

TopRecepty.cz

Tuňák po chunansku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rVL6