Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chleba

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

25. 12. 2012 21:32

Suroviny

Porce: x

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 694 kJ / 3 751 kcal
Bílkoviny130,50 g
Tuky22,00 g
Vláknina40,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,03 g
Sůl20,00 g
Sacharidy737,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 12. 2012 11:30

:yes::yes::yes::yes::yes::-p

LIDKA LIDKA

27. 12. 2012 11:18

Pipre - na plechu jsem to nepekla,byla by to možná placka,já mám takou brutvanku(pekáček) a v tom to peču a nehnětám,jen zamíchám.
pajamax - ze sušeného droždí jsem to nedělala,zdá se mi že čerstvé je lepší,když dám do pekárny čerstvé, tak se mi zdá že je to lepší než sušené.
Jinak se omlouvám za překlep,to se snad stane každému a recept bych opravila a suroviny souhlasí.

spagetka spagetka

26. 12. 2012 17:46

jarda Kadic: Jardo, autorka to ,doufám, upřesní

jarda Kadic jarda Kadic

26. 12. 2012 17:27

Tak teda nevím, jak dlouho peci(a pečeme 3/4 hodiny při180° C asi 3/4 hod):-8

spagetka spagetka

26. 12. 2012 16:05

Přepsala jsem to, aby to bylo srozumutelnější, prosím autorku, aby to zkontrolovala, zda je to v pořádku:yes::yes::yes:

petrzelka

26. 12. 2012 13:26

Ten chlebík se ti náramně povedl,je k nakousnutí:yes:

Bibinka Bibinka

26. 12. 2012 13:01

LIDKA:Lidko, proč máš suroviny napsané v postupu:-? Není to pak moc přehledné a zapadá to v postupu:-( Chlebík znám a čas od času dělám a chleby většinou střídám, tenhle je zrovna dobrý, tak ti dávám 5.bod:yes:

pajamax

26. 12. 2012 12:59

....mohu dát sušené droždí?

pipre pipre

26. 12. 2012 12:44

Jestli dobře rozumím, tak se ingredience s kváskem jen zamíchají, těsto se dál nehněte, jen se nechá vykynout 45 minut a pak upeče? Má se péct jen ve formě nebo se může péct ztvarovaný po vykynutí (třeba v ošatce) i volně na plechu?

Lenka B.

26. 12. 2012 12:24

Já ho také peču už také 30 let a je moc dobrý.

snazilka

26. 12. 2012 12:00

Bezva!!!:yes::yes::yes::-K

LIDKA LIDKA

26. 12. 2012 11:55

Kvásek dělám z vody,droždí a trochu cukru,pak vmíchám do ostatních surovin.
Petra Ku. - taky jsem ho objevila náhodou mezi recepty a znovu začla péct,je opdravdu dobrý.:-)

Hannah

26. 12. 2012 11:08

můžu se zeptat jak děláte ten kvásek? smíchat tu vodu, mouku, kvasnice a cukr? a potom přidat vsechny ty ostatní suroviny?

Petra Ku. Petra Ku.

26. 12. 2012 09:47

Tenhle chleba znám, pekla jsem ho kdysi před pár lety a pak jsem ztratila recept, tak jsem ráda, že se tu teď objevil ;-) Chleba je fakt výbornej, a jako zpestření jsem do něj jednou dala kousíčky uzeného masa, podruhé podušenou cibulku, a chleba byl hned o další třídu výš :-)

LIDKA LIDKA

26. 12. 2012 00:30

ano celé pivo

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na chleba chleba chleba recept recepty na chleba chleb recept recept chleba recept na chléb chléb top recepty chleba recepty chleba chleba recepty starý chleba recepty jak upect chleba recept chléb recepty z chleba jak se peče chleba chléb recepty starý chléb recepty cleba recepty na chléb

Suroviny: mouka hladká, voda, kvásek, pivo světlé, kmín celý, droždí, sůl

TopRecepty.cz

Chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lEB6