Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem

Ořechy, máslový krém a čokoládová poleva. Oblíbená trojice pečícího světa, která doprovází nespočet základů na různé druhy cukroví. Vyzkoušejte tuto verzi rohlíčků, které jsou po upečení tvrdé, ale s krémem a polevou zvláční.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 15 min

55 min (40 min příprava + 15 min tepelná úprava)

18. 12. 2012 21:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie30 829 kJ / 7 368 kcal
Bílkoviny77,22 g
Tuky517,51 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 556 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy529,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

14. 5. 2018 14:43

To je divný recept na krém. Pokud tam jsou vejce, pak se šlehají s cukrem na páře do zhoustnutí. Pak se vyšlehá změklé máslo a do něj se dobře zašlehá vaječný základ. 100% tuk do krému vůbec nedávám. Zkazil by výslednou chuť. A tenhle krém se mi nikdy nesrazil.
Výše uvedený návod na krém nechápu a že už mám za sebou hodně druhů a kil krému.
P.s. Už jsem našla ten výše zmíněný dejmalův krém a je to jak jsem psala. Recept je špatně popsán, či opsán.
https://www.labuznik.cz/recept/dejmaluv-krem/

Nadja Nadja

14. 5. 2018 14:11

Navrmi: :-O RCP: "Krém: Vše kromě tuku ušleháme (srazí se to). Dále rozpustíme 20 dkg tuku (100%) a vychladlý (vlažný) tuk zašleháme do krému."
:-? A co s druhou částí tuku - s máslem ???:-?
Já bych nejspíš ušlehala nejen cukr, vejce, rum a kakao, ale i máslo. A na to dodatečné zašlehání bych nechala jen ten 100% tuk.

tejaja tejaja

18. 7. 2016 14:04

magdalenka: Starý recept, ak to nebolo doplnené doteraz, pochybujem, že to bude teraz.;-) Ale doplnila som tuk, polevu robí každý inak, myslím, že každý má svoju odskúšanú.;-)

magdalenka magdalenka

18. 7. 2016 13:56

V surovinách stále chýba stužený tuk...tiež suroviny na polevu. Autorku prosím o doplnenie.

zizala zizala (moderátorka)

11. 12. 2014 09:37

Podobné krémy se ztuženým tukem hodně využívají profesionální cukráři, protože je ho hodně za poměrně málo peněz. Kupovaného cukroví navíc nesníme krabici, ale jen pár kousků. Pro domácí pečení bych ale určitě volila máslové krémy nastavené např. moučnou kaší. Jsou zdravější a lépe stravitelné :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 12. 2014 08:16

Navrmi: děkuju:-K

Navrmi Navrmi

11. 12. 2014 08:14

Ok, hotovo.

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 12. 2014 08:00

Míšo, hádej, proč je v receptu nadpis Suroviny?:-))
Přepiš si je tam, prosím, všechny recepty na topkách to tak mají.

srna69

28. 12. 2012 01:19

alena::yes:

Navrmi Navrmi

19. 12. 2012 17:47

alena

19. 12. 2012 14:36

u nás se tomu říká NOBLESNÍ ROHLÍČKY, ale krém že se srazí a pak se vlastně "napravuje" ztuženým tukem? tak to neděláme, navíc krém se ztuženým tukem je fuj, to ani není žádný opravdový krém, ale náhražka, to se dělalo někdy v 70. letech, ne?! mnohem lépe chutná krém z másla a vejce šlehané s cukrem v páře, ochucený vanilkou, apod.

janina87

19. 12. 2012 10:47

taky dělám hodně podobný recept... jsou moje nejoblíbenější:-p

Navrmi Navrmi

19. 12. 2012 08:03

IvanaLK: joo chybí, děkuju za upozornění, hned to opravím :-)

Nadja Nadja

19. 12. 2012 03:07

Proč Dejmalův krém?

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2012 00:57

Paráááda!!!:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: parizske rohlicky dejmaluv krem parizske rohlicky recept krém do pařížských rohlíčků pařížské tyčinky s krémem krém se ztuženým tukem recept na pařížské rohlíčky krém na rohlíčky rohlíčky pařížské krém ze šlehaných vajec kokosové rohlíčky s krémem rohlicky s kremem pařížský krém do cukroví pařižsky rohličky cukroví se ztuženým tukem krém do přížských rohlíčku pařížské rohlíčky ze salka rohlíčky s pařížských krémem pařížský krém ze salka dejmalův krémem

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, ořechy vlašské, vejce, žloutek, tuk 100%, máslo, cukr moučkový, vejce, rum, kakao, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7GR