Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,70 g |
Tuky | 151,76 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 52,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2013 15:43
3. 10. 2013 15:34
18. 12. 2012 11:04
18. 12. 2012 11:02
18. 12. 2012 10:54
18. 12. 2012 10:49
17. 12. 2012 23:19
17. 12. 2012 21:40
17. 12. 2012 21:35
ale to sa dá ešte dochutiť, teraz tento džem používam aj pri pečení alebo mi chutí v bielom jogurte.
17. 12. 2012 21:29
17. 12. 2012 21:29
17. 12. 2012 21:26
17. 12. 2012 20:46
17. 12. 2012 20:31
17. 12. 2012 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 7 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 14 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 49 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jak uvařit jablečná povidla? Svěží povidla z letních jablek jsou lahodnou náplní do koláčů
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
Další recepty
Tématické fráze: pečená vepřová žebra v marinádě marinada na zebra marinády na žebra recept na jablečná povidla jablečná povidla z trouby jablecny povidla žebra na povidlech grilovani zeber video jablíčková povidla pecena zebra na povidlech recept na pečená žebra pečná žebra z divočáka s jablky cely celer peceny s marinadou vareni zeber jablečná povidla pečené pečena vepřová žebra na povidlech krkovička v jablečné marinádě masita veprova zebra recept žebra v povidlech marinády na pečení žeber
Suroviny: žebra, povidla švestková, celer, pivo černé, omáčka sojová, česnek, šalvěj, sůl, pepř, máslo
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
23 názorů