Cizrna z jihu Čech (příloha)
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 601 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,64 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 88,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 85,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2014 00:02
Ted to delam v New Orleans a vypada to slibne-uz se tesime na veceri....
Jim a Ali
Jim a Ali
10. 12. 2013 18:53
Konečně jsem našel ten správný "budechutnat" recept na cizrnu.
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším
27. 12. 2012 23:31
Super,díky za tip na víkendový oběd
15. 12. 2012 16:03
Vaclav Fronek: Moc děkuji, i já jsem dělala poprvé - stejně jako ty - pod heslem: člověk má ochutnat všechno Upravila jsem tak nějak podle sebe a bylo to dobré, určitě jeětě zopakuji
15. 12. 2012 15:56
Ostudně musím přiznat, že jsem cizrnu ještě neochutnal. Ale láká mne to a jistě to jako jihočecha okusím. Člověk má ochutnat všechno. Mám rád hrášek, kukuřici, kus kus, čočku, tak proč ne cizrnu. ZKUSÍM. +BODÍK 7
15. 12. 2012 14:08
1974andrea: Děkuji moc, uzené bylo z malého venkovského řeznictví Lahoda Jen okurky nemám domácí, ty ještě neumím
15. 12. 2012 11:57
Mně by to chutnalo, hlavně s tím uzeným
14. 12. 2012 21:31
Bibinka: Byl to můj první pokus o cizrnu - opravdu jsem ji měla namočenou přes noc a podle receptů z internetu jsem ji vařila hodinu - a po ochutnání byla stále tvrdá. Tak jsem přidala půl hodinky a bylo to akorát.
14. 12. 2012 21:11
Anna Kocikova:já cizrnu v plechovce používám a její příprava je velmi rychlá
14. 12. 2012 20:57
Hezky připravená dobrůtka+Jen já ,když vidím,že se má něco vařit delší dobu(cizrna,hrách,fazole)tak mi vždycky naskáčou pupínkyAle viděla jsem cizrnu v plechovce,tak vyzkouším
14. 12. 2012 20:01
Sunny, jsem čistokrevná jihočeška, ale takto upravený recept neznám a co mě zaráží je, že cizrnu vaříš 1 a půl hodiny, už jsem jí párkrát dělala, ale takhle dlouho nikoliv-zvlášť, když byla namočená
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cizrna jako přiloha jak upravit cizrnu cizrna recepty cizrna jako příloha k masu cizrna jako příloha recept ůprava cizrny jak správně vařit cizrnu cizrna recepty jako přílaha cizrna jako příloha recepty obed z cizrny ciyrna cizrna recepty jako příloha cizrna příloha k masu cizrna jako prilohaa recepty z cizrny recepty cizrna jako příloha cizrna úprava cizna jako příloha recept cizrna jako priloha recepty z cizrny jako příloha
Suroviny: cizrna, bujón zeleninový, bobkový list, špek, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, česnek
Cizrna z jihu Čech (příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2L7
11 názorů