Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s tymiánem a restovanou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

11. 12. 2012 14:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 163 kJ / 1 473 kcal
Bílkoviny176,38 g
Tuky19,51 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 875 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy135,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

14. 1. 2013 17:21

velmi krásné a zajisté i velmi jedlé:yes::-D

aisha

13. 1. 2013 16:36

senky: Moc dekuji za vyzkouseni, jsem rada, ze u vas doma chutnalo...:-K:-K..foto je paradni!! :yes:

senky senky

13. 1. 2013 13:56

Dnes tato dobrotka u nás k obědu:yes::yes: a moc chválená:yes::yes::-K přidám bod a dovolím si přidat i foto;-):-K:-K

srettka

12. 12. 2012 10:27

hmmmm,hovězinka a s tymiánkem...jen jsem si mlaskla:-p:yes:

aisha

11. 12. 2012 22:00

Holky, moc vam vsem dekuji za zajem a komentare..:-K:-K

Pajaska Pajaska

11. 12. 2012 21:54

Vidím fotku,tipnu, kdo fotil a vařil,většinou to vyjde.Jsi už ,,profláklá".;-):-8:-K:-))Tedy na topkách.Nádhera a recept mňam,mňam.:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 12. 2012 21:40

Tak tomu říkám pastva i pro oči:-KPodařená bašta:-p:yes:

jarka skrobakova

11. 12. 2012 20:16

další super jídlo z Tvé kuchyně, nádherné foto. Moc bych si pochutnala:-p:-p:yes::yes::-K

1974andrea 1974andrea

11. 12. 2012 20:00

aisha:Marti díky, někdy tu zeleninu teda zkusím předem osmažit;-)

aisha

11. 12. 2012 19:57

1974andrea: Nam takto upravena zelenina vice chutna, ma jinou chut nez klasicky uvarena..rekla bych, ze si zachova sve aroma, restovanim se zatahne a podusi se jen kratce, cimz neprejima vuni ostatnich surovin. Cibulka se opravdu nerestuje, jen se kratce podusi a obali vypekem. :-K

rebeka rebeka

11. 12. 2012 19:53

další hezký recept z dálky;-):-):-K:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

11. 12. 2012 19:12

Všimla jsem si Marti, že hodně syrovou zeleninu před dalším dušením nejdřív smažíte v oleji. Ještě jsem to nikdy nezkoušela, má pak zelenina a brambory lepší chuť? A ještě dotaz, ta cibulka se tedy neorestuje, jenom se zalije vodou, aby změkla? Díky ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 12. 2012 18:55

:-K:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 12. 2012 14:37

HA!!! Můj talíř!!!:-D Krásné a na dálku vonící jídlo!:-p

Iness Iness

11. 12. 2012 14:33

Krásná barevná fantazie a jistě lahodná:-):yes:.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: restovaná zelenina hovezi s testovinami recept hovězí kližka s tymiánem recept restované hovězí vepřové kousky s tymiánem a zeleninou babicovy dobroty-restovaná zelenina babicovy dobroty recepty restovaná zelenina

Suroviny: kližka hovězí, brambory, mrkev, cibule, tymián, majoránka, vývar, mouka hladká, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Hovězí s tymiánem a restovanou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zYZY