Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

8. 12. 2012 19:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 370 kJ / 1 523 kcal
Bílkoviny163,84 g
Tuky60,38 g
Vláknina26,77 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 745 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy46,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 12. 2012 20:30

Veronika.Hrozna: ani mi nemluv, v létě jsme malovali dva pokoje, chodbu a dobré ,ale toto je strašné, nepřeji nikomu a už dlooooho nebudu malovat špajz a komoru:-8

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 12. 2012 20:28

nofrona: no, blbě bydlím, říkám to pořád:-))

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 12. 2012 20:24

Ivana Ch:Mohu tě ujistit,že nic diétnějšího jako zvéřina pro diabetika není.Kančí není vepřové.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 12. 2012 20:23

varilamyskakasicku:Malovat komoru a špajz to je pozdvižení ,ještě dnes se mi o tom zdá a probouzím se hruzou. :-//

Ivana Ch

8. 12. 2012 20:21

Nádherný recept, kančí je v mrazáku,nic nebrání tomu abych ho udělala, vlastně teď né, musím počkat, mám doma čerstvého diabetika, tak ať mu neděláme zbytečně chutě.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 12. 2012 20:20

nofrona::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D A já ,že co s tou kýtou v mrazáku! ;-)

nofrona

8. 12. 2012 20:18

varilamyskakasicku:Ivčo díky, my máme zvěřinu celkem pravidelně, jó vesnice;-)
Dnes dláždíme a já jen vychystávám a uklízím:-S, ještě, že už mají kluci hotovo;-):-)

nofrona

8. 12. 2012 20:16

rebeka::-8:-8díky:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 12. 2012 19:58

A víš, že jsem si říkala při té fotce, á, ta rebeka zase má divočinu,´tu už znám, ale ne, ona nofronka. Markétko, vyměním za telecí, máš, jdeme na to?? Ty brďo, malovali jsme komoru a já už jen chci sedět a koukat, máš-máte to holky pěkné, ale mám to jako sen aneb nedostupnou věc:-p:-p;-):yes:

rebeka rebeka

8. 12. 2012 19:49

luxusní foto jistě luxusního pokrmu:yes::yes::yes:
je mi ctí dát první bod:-K;-):-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí kýta babiččiny recepty kančí kýta recepty divočina kančí kýta kančí kýta recepty babiččiny recepty kančí kýta kančí kýta medailonky kančí kýta recept kančí kýta s brusinkami divočák s brusinkovou omáčkou recept na kanči kytu dančí medailonky s brusinkovou omáčkou recepty z divočiny kančí srnci s brusinkovou omackou recepty z kančí kýty recepty divočina kančí medailonky z kančí kýty kanči kyta na brusinkach a pomeranči kanec s brusinkovou omáčkou daňčí s brusinkovou omáčkou recepty kančí kyta

Suroviny: kýta kančí, cibule, mrkev, petržel, celer, sádlo, marmeláda rybízová, kompot brusinkový, hořčice plnotučná, pomeranče, květ muškátový, víno červené, koření na divočinu, sůl, voda, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RjxK