Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková na hrubo

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 4470 min Doba přípravy: 4320 min Doba tepelné úpravy: 150 min

4470 min (4320 min příprava + 150 min tepelná úprava)

7. 12. 2012 17:42

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie19 690 kJ / 4 706 kcal
Bílkoviny281,63 g
Tuky315,71 g
Vláknina81,02 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 5,21 g
Sůl12,51 g
Sacharidy145,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud se zelenina nerozmixuje, je omáčka chuťově zajímavá. Jako na způsob chalupářské svíčkové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

8. 12. 2012 20:26

:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2012 20:56

:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

jarka skrobakova

7. 12. 2012 20:34

pěkně popsaný recept, já svíčkou dělám hodně podobně. Pochutnala bych si:-p:-p:yes::yes::-K:-K

rebeka rebeka

7. 12. 2012 19:14

aisha: zkusím.. ráda zkouším nové, nepoznané:-)

spagetka spagetka

7. 12. 2012 18:47

aisha: já zas perníkem zahušťuju výhradně rajskou omáčku :-D:-D:-D

aisha

7. 12. 2012 18:47

rebeka: Zkus to, je to moc dobre..:yes::yes:

rebeka rebeka

7. 12. 2012 18:45

aisha: perníkem, jo:-?:-O to jsem nedávno taky slyšela, že se do scvíčkové přidává perník, ale ještě jsem to nezkoušela.. všechno v životě se má zkusit, proč ne;-):-?:-)

aisha

7. 12. 2012 18:44

Delam hodne podobne;-), jen pecu pomaleji a dele, hotovou zeleninu propasiruji (nemusi se lovit kulicky), zahustuji jemne strouhanym pernikem..posilam bodik!:-K

jarda Kadic jarda Kadic

7. 12. 2012 18:33

Na mě je tenhle recept moooc složitý, já ti udělám “svickovou“ klidně z vepřového a za hodinku, říkám jí “Bratislavská svíčková“, protože Br.je z plecka ale zelenina je ta samá, jako na svickovou, akorát že zelenina zůstává v kostickach(nepasiruje se):-O:-O;-);-) a je tam navíc hrášek.

Irrena Irrena

7. 12. 2012 18:08

Hned jsem dostala chuť na svíčkovou:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nalozeni masa na svickovou naložení svíčkové jak naložit maso na svíčkovou jak odstranit hořkost z omáčky servírování svíčkové naložit maso na svičkovou jak odstranit horkost omacky svíčková naložení jak odstranit hořkost jak odstranit hořkost z guláše židovská svíčková naložení svíčková naložené maso na svíčkovou jak odstranit hořkost v omáčce svíčková servírování chalupářská svíčková jak odstranit hořkost z pokrmu naložení na svíčkovou servírování svíčkové na smetaně jak odstranit hořkost z jídla

Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, tymián, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, jalovec, citron, cukr, smetana zakysaná, mléko, smetana ke šlehání, brusinky, citron, šlehačka

TopRecepty.cz

Svíčková na hrubo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xLDq