Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky na smetaně

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 9. 2012 15:53

Suroviny

Porce: Pro kolik lidí děláte :)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 229 kJ / 1 489 kcal
Bílkoviny216,86 g
Tuky57,48 g
Vláknina14,86 g
Cholesterol 464 mg
Sodík 570 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy22,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

12. 9. 2012 21:56

Karla: ano, přesně tak:yes::yes: tady v tomto případě se dotyčný(á) nenamáhal(a) vůbec s ničím.. prostě doslova zkopírováno vč, fota:no:

Karla

12. 9. 2012 21:51

rebeka: Já si myslím, že recept opsaný nevadí, když se uvede zdroj, to sem dává hodně lidí a opsaný slovo od slova, ale fotka buď vlastní nebo žádná, to je můj názor:-K

BILKOVAI BILKOVAI

12. 9. 2012 21:39

:no::no::no:

rebeka rebeka

12. 9. 2012 21:37

spagetka: nejen foto.. celý recept.. slovo od slova:no:

rebeka rebeka

12. 9. 2012 21:36

Strowberry: asi zapomněla.. prostě špatně zkopírováno...:-// http://www.moje-rodina.cz/pokrmy-z-hoveziho/ro-ten... tady je to důkladně a všechno, vč. fota

Strowberry Strowberry

12. 9. 2012 21:30

A jaký druh zeleniny nakrájíme?

steryk

12. 9. 2012 19:47

Do ušlehaného sněhu zašleháme písek a moučku zlehka zamícháme.
Jako do každého sněhu z bílků je na pěnové cukroví nejlepší pískový cukr. Sníh na pěnové cukroví ušleháme tuhý, ale ne tak, aby se srážel do hrudek.
Bílky si pečlivě oddělíme od žloutků a šledámeje ve zvláštním kotlíku (jen na sníh) nebo v kamenném hrnku. Ušlehanou bílkovou hmotu stříkáme na plech ozdobnou trubičkou, nastrčenou do seříznutého konce igelitového sáčku. Plechy pod cukroví nahřejeme a tence natřeme voskem nebo na plechy položíme papír na pečení.
Na plech stříkáme pusinky, tyčinky, kolečka i jiné ozdobné tvary a hned je pečeme v mirnější, ale přece teplé troubě, aby nabyly. V příliš teplé troubě nabudou ale ztrácejí tvar, v málo teplé nenabudou.
Po vyběhnutí je mírněji dopékáme, vlastně dosušíme, ale nevysoušíme, aby zůstaly uprostřed vláčné. Pěnové pečivo má být bílé nebo jen mírně nažloutlé.

spagetka spagetka

12. 9. 2012 16:09

Foto je zkopírované http://www.moje-rodina.cz/pokrmy-z-hoveziho/ro-ten...
, když si přečteš větu u přidávání fotek, i poučení na konci stránky, je jasné, že porušuješ autorská práva, prosím, odstraň ji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roštěná na smetaně roštěnky na smetaně rostenka na smetane roštěnky v troubě rostenky na smetane recept rostenky na na smetaně roštěná na smetaně recept roštěnka s knedlíkem roštěnka s těstovinami roštěná se na smetaně roštěná na smetaně s rýží hovězí roštěná na smetaně roštěnky s těstovinami recept rostenky na smetane recept roštěná na smetaně recepty roštěná na smetaně roštěná a smetana recept hovězi roštěnky na smetaně svíčková na smetaně z roštěnky vepřové roštěnky na smetaně

Suroviny: roštěná hovězí, cibule, sádlo, zelenina, paprika sušená sladká, mouka hladká, šťáva citronová, smetana kysaná

TopRecepty.cz

Roštěnky na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RjoE