Maminčin rýžový nákyp
Vděčná rychlovka, kterou můžete jíst teplou i studenou nebo si ji vzít v krabičce do práce, to je rýžový nákyp. Možná nevypadá na první pohled jako favorit, ale jakmile ochutnáte, změníte názor.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 20 164 kJ / 4 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,55 g |
Tuky | 145,35 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 447 mg |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 737,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento nákyp nám dělávala maminka a já ji milovala.. nejen za ten nákyp :-)
Vynikající je se sušenými švestkami a vůbec.. ovoce můžete dát jakékoliv, které máte rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2012 21:00
rebeka:v surovinách na ryžu máš žbidec. ale mne sa to strašne páči.
11. 9. 2012 20:55
to je nádhera Nadičku líbí,líbí se mi a moooooc
11. 9. 2012 20:53
magdalenka: ty mě mateš, moje milá já tam mám někde překlep kde nemůžu to najít ždibec.. je správně.. já to zmastila, že jo na to jsem kádr
11. 9. 2012 20:49
rebeka:ja som myslela, že žBidec nie je žDibec...
11. 9. 2012 20:29
rebeka:Dyť já vím
11. 9. 2012 20:23
1974andrea: náááhodou jsem všechno možné, ale lakomá nee.. nikdy jsem nebyla
11. 9. 2012 19:59
rebeka:Tak to je pro mě neskutečnou ctí, že bys oželela kousíček Ale dobře víš, že by byl jen maličkej, tak nabízíš, co
11. 9. 2012 19:58
magdalenka: já čekala, kdo se na to zeptá nevím.. kousínek.. cca malou lžičku, prý se tam dává, aby mléko "neuteklo" z hrnce
i tobě moc děkuju
i tobě moc děkuju
11. 9. 2012 19:56
yanull: u nejsou Hujer došvestíkoval
všem moc děkuju takový ohlas u něčeho tak obyčejného jsem fakt nečekala
moc vám všem děkuju, je to milé a potěší to
1974andrea: a zrovna kvůli tobě yzch si utrhla od hu.. běnky ještě je... jsme je dva
všem moc děkuju takový ohlas u něčeho tak obyčejného jsem fakt nečekala
moc vám všem děkuju, je to milé a potěší to
1974andrea: a zrovna kvůli tobě yzch si utrhla od hu.. běnky ještě je... jsme je dva
11. 9. 2012 19:53
Roky som nerobila, tiež nie som extra priaznivec sladkých jedál - u tohoto receptu by som asi spravila výnimku!
Len mám dotaz, čo je "žbidec másla" - ako udávaš hore v surovinách. Ďakujem za odpoveď.
Len mám dotaz, čo je "žbidec másla" - ako udávaš hore v surovinách. Ďakujem za odpoveď.
11. 9. 2012 19:50
11. 9. 2012 19:37
Já si tu hraji svoji soukromou hru, kdy opatrně posunuji foto a hádám, čí je to receptík. Bezpečně poznám Ottu, Bibinku, Jeníčka, Aničku, Andrejku a samozřejmě naši NaděnkuMožná jich bude i více, např. Maris, ale nechci se zase moc chválit. Takže Naděnko, sice rozsáhlý úvodník, ale za úžasný nákyp, který také dělám stejný, pro změnu podle mé milované babičky, Ti posílám 15. bodík, veliký jako Valašské Meziříčí
Výborný by byl i se švestkami, ale už asi ujovi žádné nezbyly, viď
Výborný by byl i se švestkami, ale už asi ujovi žádné nezbyly, viď
11. 9. 2012 19:35
Kásná fota určitě vynikajícího jídla ... ovšem bohužel beze mě A stejně by ti určitě nezbylo
11. 9. 2012 19:25
rebeka: wow, to já mám moc ráda, vůni vanilky a vše čerstvé
11. 9. 2012 18:58
REBÍÍ TÉDA TEN JE ÚŽASNÝ
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 11 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Fit salát
Přidáno 24. 4. 2024 20:00
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 5 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 5 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oloupaná jablka se hodí do některých moučníků a chystáme je malým dětem. K loupání nám stačí ostrý nožík nebo škrabka
Sladké nákypy podáváme jako dezert nebo hlavní chod. V české kuchyni jsou oblíbené
Jak připravit lepivou rýži? Poradíme, jak toho dosáhnout a k čemu se taková rýže hodí
Další recepty
Tématické fráze: výborný rýžový nákyp s meruňkami ryzovy nakyp rýžový nákyp s meruňkami nejlepší rýžový nákyp nejlepší rýžový nákyp s meruňkami výborný rýžový nákyp s jablky vyborny ryžovy nakyp rýžový nákyp do trouby rýžový nákyp nejlepší recept na rýžový nákyp s merunkami recept rýžový nákyp rýžový nákyp v troubě jablečný nákyp meruňkový nákyp meruňkový rýžový nákyp ryžovy nakyp recept jablečný ryzovy nakyp recept na ryzovy nakyp rýžový nákyp bez snehu rýžový nákyp s jablky
Suroviny: rýže kulatozrnná, mléko, sůl, máslo, máslo, cukr moučkový, lusk vanilkový, bílek, jablko, skořice mletá, tvaroh, cukr moučkový, bílek, citron, brusinky sušené, cukr krupice, máslo
Maminčin rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKPl
56 názorů