Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 621 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,46 g |
Tuky | 45,92 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 60,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme místo prejtu potřít plátky masa také náplní z vinné klobásy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2012 16:46
To vypadá na dobrotu
5. 9. 2012 15:39
rebeka: Nadi, díky,chuť s prejtem je normální, spíše jsem po něm pak pátrala, je jen v náplni, nečekala jsem, že bude omáčka tak moc dobrá, prejtu není mnoho, ale kombinace je moc bezvadná, zkusila jsem, protože ho mám hodně a manžel si přidával dokola, teď už ale nemám zase gnocci
5. 9. 2012 15:36
domácí prejt je vynikající mám ho ráda klasicky se zelím, bramborem atd. v takovéto kombinaci s brusinkama vůbec si nedovedu představit výslednou chuť ale vypadá to moc hezky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 minutou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 8 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 36 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: plněné hovězí závitky plněný hovězí závitek závitky s s brusinkami papriky plněné prejtem recept plněné hovězí papriky plněné prejtem plnene maso prejtem hovězí zadní zavitky se zelím jídelni listek bojnice závitky z hovězího na víně pecene hovezi zavitky hovezi zadni z remosky hovězí závitek pečený plněné závitky z hovězího masa maso plnene prejtem hovězí pečeně s brusinkama pečení hovězích závitků pečené plněné hovězí závitky recepty z cervenym prejtem hovězí zadní zavitky
Suroviny: hovězí zadní, prejt, cibule šalotka, hořčice, vývar masový, brusinky, víno červené, pórek, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, citron, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, jalovec, olej, protlak rajčatový, brusinky, olej olivový
Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqEA
18 názorů