Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečný květák II

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

2. 9. 2012 19:17

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie9 629 kJ / 2 301 kcal
Bílkoviny72,98 g
Tuky118,21 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,29 g
Sůl4,09 g
Sacharidy230,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od babičky, peču v hranaté keramické s cibulovým vzorem, to jen pro představu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sindel.b

24. 9. 2012 08:06

tejaja:díky

tejaja tejaja

23. 9. 2012 19:10

Veľmi dobrý karfiol :yes: ani som to nečakala :-D;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květák recepty nádivka z květáku recepty z květáku recepty květák zapečný květák s bramborem kvetak s nadivkou květákové recepty nádivka s květákem nádivka s květáku květák nadivka květák - recepty recepty s květákem květák recept zapčený květák v troubě recepty na květák květák recepty jako nádivka recept květák se sekanu zapect zapecny kvetak se syrem recept na květákovou nádivka kvetak zapeceny s nadivkou

Suroviny: květák, strouhanka, máslo, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, květ muškátový, petrželka

TopRecepty.cz

Zapečný květák II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3VRA