Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvovočokoládový štrúdl

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 9. 2012 18:49

Suroviny

Porce: 2 ks

Nutriční hodnoty

Energie15 405 kJ / 3 682 kcal
Bílkoviny46,96 g
Tuky218,16 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 1,08 g
Sůl1,96 g
Sacharidy374,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PL - Polévková Lžíce

Nakládaný zázvor jsem bohužel nesehnal, takže jsem nadrobno nakrájel čertvý.

Inspirace čerpána z časopisu Albert v kuchyni

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bara.it bara.it

13. 9. 2012 09:35

Vasiku - nezklamal jsi me. Strudlik je vyborny a zazvor mi prijde jakoby zvyraznil chut broskvi (taky jsem nemela nakladany a tak jsem strouhla kousicek normalniho). Zaslouzis si bodika :yes:20:yes: a pridavam i fotku (i kdyz teda neni tak hezka jako ty tvoje)

mysulka mysulka

4. 9. 2012 17:03

:-p mňam:yes::yes:

Dooga Dooga

3. 9. 2012 20:25

Pajaja: Děkuji. :-8

Pajaja

3. 9. 2012 14:28

Vašíku, krásný štrůdl a navíc je vše hezky popsané a vyfocené! :-):yes:+

jarka skrobakova

2. 9. 2012 23:00

:yes::yes::-K

Jikotka Jikotka

2. 9. 2012 22:06

:-p:-p:-p:yes:,fakt paráda...:yes::-D

Bahula Bahula

2. 9. 2012 20:15

To může být dobrota, která láká k vyzkoušení :yes::-K

rebeka rebeka

2. 9. 2012 20:03

kriste ježíši:-O:-O:-O:-O foto luxusní:yes::yes: já to tipovala na Elizu nebo Lízu:-O:-O a on to Vašek, kluk jeden šikovná:-K:yes::yes::yes:
krásný zákusek a foto, to foto:-!:-*:-*:-K:-K:yes:

Severinka Severinka

2. 9. 2012 19:48

aha, tak je to tedy, paráda a mňamina velká:yes::yes:;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 9. 2012 19:32

:-K;-):yes:

hanahcotton hanahcotton

2. 9. 2012 19:25

:-*další provokatér s moučníkem :-//:-D:yes::yes:

yanull yanull

2. 9. 2012 19:24

Dovolím si připojit jednu malou poznámku, kdesi jsem četla, že listové těsto se má potírat jen na povrchu, boky ne, aby mohlo dobře "vyskočit", poučila jsem se, má to něco do sebe ;-):-K

savlinka savlinka

2. 9. 2012 19:22

no ten je:yes::yes::yes:tak já jedůůůůůůůůůůůůůůů:-)):-)):-))

Colombo65 Colombo65

2. 9. 2012 19:15

:yes::yes::yes:

Dooga Dooga

2. 9. 2012 19:14

Děkuji za pochvalu. Je fakt moc dobrý.

medmic:Tak to fakt nevím. Je uveden jen nakládaný zázvor. Jinak nic víc.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: balení štrůdlu štrůdl s broskvemi potírat štrůdl vajíčkem recepty rakytník nakládaný v medu rakytník nakládaný v medu časopis albert jablečný štrudl zavin s broskvemi a cokoladou balení štrůdlu balení štrůdl štrúdl s s broskvemi strudl s nektarinkama a cokoladou štrůdl brozkve strudl pod poklickou štrůdl z brozkvý listove testo a broskve cokolada do strudlu cokolada listove testo potirat vajickem? potírat štrůdl vajíčkem? plitvický štrúdl zavin s broskvovou naplni

Suroviny: těsto listové, vejce, mandle plátkové, cukr moučkový, broskve, zázvor nakládaný, strouhanka, cukr krupice, máslo, čokoláda hořká

TopRecepty.cz

Broskvovočokoládový štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/131Z