Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na smetaně a tymiánové špecle

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2012 16:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 088 kJ / 3 606 kcal
Bílkoviny76,60 g
Tuky162,35 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 623 mg
Sodík 2,89 g
Sůl7,07 g
Sacharidy397,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sunny.sofi sunny.sofi

3. 11. 2012 18:14

Za králíka ti bodíka nedám, páč ho nejím. Ale ty špecle nejsou špatné, ukládám.:yes: +1

katlie

3. 11. 2012 17:52

nofrona: děkuji, je to krásný receptík, až se člověku sbíhají sliny, hned bych si dala, jste skvělá kuchařka;-)

nofrona

3. 11. 2012 17:18

Jitkas::-8:-):-)

Jitkas

3. 11. 2012 17:17

Nofrona proste tise zavidim.asi tak.

nofrona

3. 11. 2012 17:13

katlie:3-4 porce, podle jedlíků;-):-)

nofrona

3. 11. 2012 17:13

Jitkas:Díky,

V marinádě je jediná sůl. janak se králík už nesolí;-)

katlie

3. 11. 2012 17:08

Na kolik porcí asi vydá to množství na špecle. Irča

Jitkas

3. 11. 2012 16:56

Mozna bych nedala sul do marinady(je tam horcice),ale asi by mi to bylo jedno,musi to byt urcite velika pochoutka.No proste famozni!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na smetaně staročeské specle králík recepty špecle recept recepty na králíka na smetaně recepty králík na smetaně špecle recepty králík na smetaně tymiánem králík na smetaně tymiánem haluškovače recepty s bramborovyma speclema opékané špecle marináda na králika na smetaně špecle porce šúpecle králík na smetaně recept na divoko s kroketami tymiánová omáčka na králíka kralik na smetaně s timianem špecle recept s s hořčicí

Suroviny: králík, slanina anglická, mrkev, petržel, celer řapíkatý, cibule, víno bílé, smetana, koření staročeské, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, víno bílé, sůl, mouka polohrubá, mléko, vejce, sůl, tymián čerstvý, olej

TopRecepty.cz

Králík na smetaně a tymiánové špecle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NW2N