Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Langoše z kyšky

Nadýchané langoše si můžeme připravit i sami doma. Výborně chutnají se sýrem, kečupem a česnekem nebo tatarkou. Někdo ale preferuje langoše na sladko, potom na něj volí marmeládu nebo ovoce.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

26. 10. 2008 11:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2008 23:06

Terezko, ano, je to obyčejné kyselé mléko, přesně to, co píšeš mají u vás v Albertu. Určitě by to šlo i z kefíru, nebo domácího kyselého mléka.

spagetka spagetka

26. 10. 2008 22:59

Tejaja,u nás v Albertu prodávají Valašskou kyšku v zeleném nebo červeném kelímku (śe sníženým obsahem tuku a s tukem) a ve složení je napsané - mléko, živé mléčné bakterie,ABT kultura atd. A myslím, že pokud máš domácí mléko, které zkysne, tak určitě je to prakticky totéž. Dělám to i z domácího podmáslí a je to dobré

tejaja tejaja

26. 10. 2008 21:51

Janka, ale kyška je obyčajné kyslé mlieko ?

alus.s

26. 10. 2008 21:11

jojóó ty já můžu :-p

vybusna vybusna

26. 10. 2008 13:56

jaj to som sa schuti zasmiala:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2008 13:07

Moje dceruška samozřejmě přehání,ale pravda je, že recept mám od ní, dělají se u nich v restauraci pro veliký zájem hostů;-)

Pejli Pejli

26. 10. 2008 13:01

Tyto langoše jsem naučila moji mamku.Je docela tele na vaření,ale zvládla to!!:-D:-D:-D.

spagetka spagetka

26. 10. 2008 11:58

Skvělé. Díky. Langoše můžu. Hned se na ně vrhnu.:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2008 11:52

Ano, Ladi, můžeš použít "prdopeč" :-))

spagetka spagetka

26. 10. 2008 11:48

Jani, když nemám sodu (já ji nepoužívám),lze použít prdopeč?Já myslím že jo,ale nejsem si jistá.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2008 11:43

vybušna, ano, je to kyselé mléko.:-)

vybusna vybusna

26. 10. 2008 11:37

jezis...ja neviem co je to kyska....:-//
kysle mlieko?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: langoše z kefíru langoše z podmáslí domácí kyška recept na langoše z kefíru kefírové langoše langoše s podmáslí recept kyška a zdraví langoše s kyškou co na langoše langoše z acidofilního mléka langoše s kefíru langoše s podmáslí langoše s kefírem langoše kefír langoše z kyselého mléka langoš z kefíru recepty na langoše z kefíru langoše podmáslí langoše s podmáslím recept na langoše

Suroviny: kyška, mouka hladká, soda jedlá, sůl, olej

TopRecepty.cz

Langoše z kyšky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJVD