Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chinios - francouzké pečivo

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 10. 2012 17:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 025 kJ / 3 352 kcal
Bílkoviny88,20 g
Tuky114,62 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 375 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy484,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

brtna

29. 3. 2014 12:59

Dělala jsem již několikrát a je výborný

magdalenka magdalenka

26. 5. 2013 22:45

Alexiss: tie pudingové záviny sú tu asi trikrát, podľa receptu ak robíš, nič nevytečie, naozaj.

magdalenka magdalenka

26. 5. 2013 22:44

Jitkas: bežne pečiem tzv. copy http://www.toprecepty.cz/recept/3972-pudinkovka/
s veľmi husto uvareným pudingom, ostáva aj po upečení hustý. A v tomto prípade nemá ani kam uniknúť.

Alexiss Alexiss

26. 5. 2013 22:41

Jitkas: Po opakovaných neúspěšných pokusech (chtěli po mně doma pudingový závin) jsem se někde dočetla, že je třeba uvařit dvojnásobný puding (na 0,5 l mléka 2 pudingové prášky). Funguje to, nic nevyteklo. :-p;-):-))

Jitkas

26. 5. 2013 22:14

magdalenka: Nevim, ale myslim, ze pudink se pri peceni priliz roztece. Jako kdyz zahustis omacku skrobem a pak ji ohrejes- zridne.

magdalenka magdalenka

26. 5. 2013 21:55

Tiež si myslím, že by tam mohol ísť aj puding. Keď som cesto natierala, napadlo ma, že ten krém je vlastne ako puding.

alondra alondra

26. 5. 2013 21:23

mickajm:Myslím, že by pudink taky mohl být, ale nikdy jsem to nezkoušela;-)

mickajm

26. 5. 2013 11:48

myslela jsem že nápln je puding a ono se to vaří ze žloudků .Nešlo by to i z pudingu ?

magdalenka magdalenka

24. 5. 2013 16:30

Dnes som sa konečne dostala k tomuto "číňankovi". Je skvelý, pridávam foto a bod!

aisha

30. 10. 2012 06:27

:yes::yes::yes:

jarka skrobakova

29. 10. 2012 20:05

:-p:yes::yes::-K

aaadobromila

29. 10. 2012 18:00

To vypadá tak krásně, že bod si jistě takový recept zaslouží. Je to krásné!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzské pečivo francouské pečivo francouzké koláče francouzké recepty recepty na francouzské pečivo francouzké moučníky francouzské pečivo recept recept na francouzské pečivo francouske kolace recepty francouzské pečivo francouské recepty francouzské pečivo recepty recepty francouzké kuchyně francouzké droždí francouské moučniky francouzské kynuté pečivo celozrne pecivo recept slane pecivo kynuté plnene slane pecivo kynuté plnene francouzké jídla

Suroviny: mléko, máslo, vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí, rozinky v rumu, mléko, cukr krupice, žloutek, mouka hladká

TopRecepty.cz

Chinios - francouzké pečivo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0DyV