Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavá dýňová zavařenina

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 10. 2012 12:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 766 kJ / 2 334 kcal
Bílkoviny20,28 g
Tuky5,16 g
Vláknina57,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy525,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2012 16:01

sunny.sofi:Já jich mám taky ještě 6, hokkaido, ale ty dlouho ve sklepě vydrží, na polévky, omáčky a jiné dobroty;-)
Vyzkoušej, budu moc ráda, díky:-K

sunny.sofi sunny.sofi

27. 10. 2012 15:48

Už dva měsíce se snažím zpracovat "milion" dýní, které se letos urodily. Pořád jich na mě ze skříně kouká asi deset:-D:-D:-D.
Rodina oranžovou barvu už nenávidí a já pořád přemýšlela, co s nimi - a tohle je krásný recept, džem podle mě nebude moc sladký a díky ostatním ingrediencím bude krásně voňavý. Díky za recept, moc se mi líbí a hned v pondělí do něj jdu:yes::yes::yes:
+5:-p:-p:-p

senky senky

27. 10. 2012 14:54

Láká mě ji vyzkoušet:-O:-K:-K u šéfky mě čeká půlka 30 kg dyně a nikdy jsem ji nedělala;-);-) to bude boj na celý týden:-D:-D:-D

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2012 14:32

aisha:Díky Marti:-K Já mám moc ráda pomerančovou se zázvorem a tahle je taky dobrá a zas jiná;-)

aisha

27. 10. 2012 14:27

Ja si myslim, ze to muze byt zajimava zmena beznych marmelad a dzemu. Diky zazvoru lehce pikantni a ovonena hrebickem..mne se to libi a vyzkousim, diky za tip..:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2012 13:40

rebeka:Je to fakt dobrota, tobě bych si klidně dovolila nabídnout;-):-D

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2012 13:39

Eliška:No mdlé vzhledem k přísadám to rozhodně není, ale každému podle jeho chuti;-)

Eliška

27. 10. 2012 13:29

Děkuji za odpověď. Tak to raději zvolím jinou marmeládu nebo džem, tedy. V tomhle případě mi to tedy spíš přijde jako zpracování dýně za každou cenu... ;-) Na palačinky se mi hodí výraznější chuť ovoce - jahodová atd. a na moučníky povidla, tvaroh, mák... Tohle by mi přišlo trochu mdlé :-O

rebeka rebeka

27. 10. 2012 13:28

kráásné aranžmá:-8:-K:yes::yes: jo, jo.. kdo si hraje, nezlobí;-):-D
moc hezké, to bych klidně mlsala jen tak.. bez ničeho:-8:-8:-D;-):yes:

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2012 13:23

Asi jako vesměs všechny zavařeniny, marmelády a džemy. Na pomazání třeba palačinek, moučníků apod.;-)

Eliška

27. 10. 2012 13:05

Mohu se zeptat, k čemu se takováto zavařenina dá použít? Jedna dýně tu na mě kouká...ale nějak mě nenapadá uplatnění této dobroty. Díky.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dýnová povidla jak zavařit dýní zpracování dýně goliáš džem z dýně hokaido 3kg dýňová šťáva povidla z dýně netradiční zavařeniny jak zavařit dýně hokaido jak zpracovat dýni hokaido jak zavařit hokaido jak zavařit dýňové pyré jak zavařit dýni hokaido dýně goliáš marmeláda povidla z dýně hokaido marmeláda z dyně hokaido jak zpracovat dyni golias dýně povidla hokaido zavarenina dzem z dyne hokaido dynova marmelada s gelfixem

Suroviny: dýně, voda, pomeranče, citron, zázvor, koření hřebíček, voda, cukr krupice, ocet

TopRecepty.cz

Voňavá dýňová zavařenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Yj4