Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bavorské vdolečky

Smažené bochánky nadýchané jako polštářek, to jsou oblíbené bavorské vdolečky. Tradičně podávané se švestkovými povidly a tvarohem či šlehačkou. Pokud chcete změnu, dejte si s hruškovými povidly, které dodají lahodnou chuť a šťavnatost.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 10 min

160 min (150 min příprava + 10 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 00:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 419 kJ / 2 729 kcal
Bílkoviny76,59 g
Tuky64,46 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 692 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy452,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radka

30. 6. 2009 14:16

Moc se povedli a moc nám chutnali;-)

viktor

3. 4. 2009 20:30

vdolky se povedly do testa jsem pridal 2lzice rumu,ale je to malo vubec nebyl citit:-)

Roman

3. 3. 2009 08:48

Jdu na to....snad nedopadnu jako Jarda...:-/

spagetka spagetka

27. 2. 2009 18:42

Jardo - není chyba v soudruzích z NDR ale co takhle to opravdu dát na rozpálený olej a mít to dobře vykynuté, a hlavně při smažení nepospíchat ;-):-D:yes:

Jarda

27. 2. 2009 18:16

Tak nevím kde udělali soudruzi z NDR chybu, ale mně po usmažení vznikly puky na hokej. Tak snad příště.;-(

Olča

15. 2. 2009 12:46

Tak vdolečky dopadli skvěle:-*,těsto krásně vláčné-super recept,díky:-))

Olča

15. 2. 2009 09:54

Vypadají skvěle:-p,jdu je vyzkoušet,snad se mi povedou:-8

veronika

2. 2. 2009 17:10

to je dobre moc ja chcu taky moc :-)):-D :-D :-D :-))

Kuchař

19. 10. 2008 13:45

:-//:-//

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 10. 2008 17:33

Vynechala jsem 1 vejce, dala jsem jen 2 žloutky a navíc jsem do těsta přidala 2 lžíce rumu. Jsou s domácí jahodovou marmeládou a šlehačka nahoře je z Ramy Cremefine na šlehání - v lahvičce, trochu jsem ji pak osladila. Ráda ji používám, dobře drží tvar.

vybusna vybusna

7. 7. 2008 16:53

hella umi:yes:

Marta Marta

7. 7. 2008 16:06

Hella, vdolečky vypadají nádherně :-p.

Hella Hella (moderátorka)

7. 7. 2008 00:21

Přidala jsem foto, možno dělat vdolky i takto;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: bavorske vdolky bavorské vdolky jednoduché bavorske vdolky recept recept na bavorské vdolky bavorské vdolečky s povidly a tvarohem vdolky recept vdolky z domácí pekárny domácí vdolky domácí vdolečky recept na domácí vdolky recept bavorské vdolky domaci vdolky recept recept na domácí vdolečky maminčiny recepty vdolky recept na domácí vdolky na oleji nejlepší bavorské vdolky bavorsky vdolky bavorské vdolečky-babiččiny recepty vdolky bavorský vdoleček

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, tuk, kůra citronová, sůl, olej, tvaroh na strouhání, marmeláda, šlehačka

TopRecepty.cz

Bavorské vdolečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zzv