Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Hovězí maso, rozpadající se na jazyku, okořeněné pepřem a česnekem, dušené ve vývaru s hebkou bramborovou kaší. Klasická úprava hovězího masa, která je ideální jako sváteční oběd nebo večeře.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 932 kJ / 1 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,02 g |
Tuky | 101,06 g |
Vláknina | 18,78 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 110,71 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 10. 2012 17:33
21. 10. 2012 15:35
21. 10. 2012 14:08
Bibi, já bych snad bez hovězího nemohla existovat... Něco jsem četla o krevní skupině 0 (kterou mám), že to jsou totální masožravci - něco na tom asi bude...
21. 10. 2012 13:49
21. 10. 2012 10:47
21. 10. 2012 08:33
20. 10. 2012 21:15
20. 10. 2012 21:07
20. 10. 2012 19:48
20. 10. 2012 18:17
20. 10. 2012 18:10
20. 10. 2012 17:45
20. 10. 2012 17:30
20. 10. 2012 17:20
Jinak recept v podstatě vychází z receptur teplých pokrmů. Poslední dobou tu klasiku používám čím dál častěji. A myslím, že s úspěchem. Doby experimentů mám zřejmě za sebou...
20. 10. 2012 17:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 1 hodinou
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 20 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 49 minutami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 1 hodinou
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 3 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 3 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 4 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky na pepři hovezi loupana plec loupana plec hovězí loupaná plec recept hovězí plec recept hovězí zadní plec recepty recepty hovezi loupana plec loupaná plec recepty hovězí zadní plec recept hovězí plec loupaná hovězí plec hovězí zadní z plece recepty z hovězí plece loupana plec hovezi hovězí zadní loupaná plec hovězí zadní plec hovezi loupana plec recepty hovězí plec recepty recepty hovězí maso plecko loupaná hovězí plec recept
Suroviny: plec hovězí loupaná, cibule, sádlo, pepř černý, česnek, mouka hladká, vývar masový, sůl, brambory, máslo, smetana na vaření, sůl
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6J
32 názorů