Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2012 15:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 783 kJ / 1 621 kcal
Bílkoviny169,98 g
Tuky101,32 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,75 g
Sacharidy6,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

sušená rajčata http://www.toprecepty.cz/recept/13809-pecena-rajca...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

21. 10. 2012 16:03

jahoda:děkuji za vyzkoušení receptu a jsem ráda, že chutnalo;-)a za foto také děkuji:-*

suslajda suslajda

21. 10. 2012 16:02

Děkuji všem za komentíky;-)

jahoda jahoda

21. 10. 2012 12:56

V noci jsem přemýšlela:-//, co v neděli na oběd.
Bylinky na záhoně, maso v mražáku, ve sklenici rajčata:-8,
Tvůj recept rozhodl hned:-*.
Dnes jsem si přivstala:-S, abych maso naložila,
pomalu upekla, hustou šťávičku:-p získala
a výsledek? pochválený sváteční oběd:-K:yes:14
Díky za recept, šťáva opravdu pekně hustá díky rajčatům a dle rodiny také pikantní (bylinky dělají své:-)))
Přidávám fotku, ale je vidět, že na focení a aranžování nebyl čas:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 10. 2012 08:49

Tak toto musí být lahoda:-p:-pmoc pěkný receptík;-):yes:

Eliza Eliza

21. 10. 2012 02:39

No tak to bych si dala líbit, Susli -díky za neotřelou úpravu hovězího masa. Posílám bod a těším se, až vyzkouším, jsou tam samé dobrůtky...:-p:yes::-p a moje oblíbené pomalounké pečení.:yes:

hazel hazel

20. 10. 2012 22:04

Supper recepis,urcite vyzkousim. Krasne vyfotografovano.

Bibinka Bibinka

20. 10. 2012 21:24

Suslajdičko, tak toto by u nás šlo na dračku, taková jídla jsou u nás velmi v popředí. Bóóóže, já už tak dlouho neměla hovězí, že za chvíli ani nebudu vědět jak chutná:-( Dávám ti ráda 9.bod:yes:

srettka

20. 10. 2012 21:13

a já si říkám, co že to šlo za vůně od hněvína, teď už to vím:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 10. 2012 18:18

Šušlí,znáš mě:-)já a pomalé pečení bez pomaláče v troubě:-Omoje smrt:-*:-D
Teda ale jídlo vypadá báječně:-KTo pomalení má hodně do sebe:-p+6:yes:

Ivana Ch

20. 10. 2012 17:46

:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

nofrona

20. 10. 2012 17:16

Pochoutka:-p:yes::yes:

maris maris

20. 10. 2012 16:09

Moc bych si pochutnala:-p:yes:+3

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 10. 2012 16:03

Moc pěkný receptík, mám ráda tyhle ŇAMKY;-):-p:-p:yes:

rebeka rebeka

20. 10. 2012 15:58

krásný recept, krásné foto:-K;-):-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecene hovězí maso pomalu pecene maso pomale peceni hoveziho masa pomalé pečení masa pečený hovězí krk pečení hovězího masa pecena hovezi zebra hovězí na pečení pečené hovězí pečený hovězí pupek recepty pečené hovezi maso pomalu pečená masa hovězí se sušenými rajčaty péčené hovězí žebro pečená hovězí žebra recept pomalu pečená roštěná pečné hovězi recepty hovězí maso pečeně hovězí žebro pečené hovezi maso pecene

Suroviny: hovězí zadní, cibule, pórek, rozmarýn, tymián, koření oregáno, majoránka čerstvá, bylinky, rajče sušené, olej olivový, olej ze sušených rajčat, vývar hovězí, slanina, sůl, pepř citronový

TopRecepty.cz

Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7gJ