Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky po kremžsku

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2012 14:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 826 kJ / 436 kcal
Bílkoviny4,74 g
Tuky32,10 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy27,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

manjanaspecial

4. 11. 2012 01:11

:yes: ...vypadá to opravdu velice lákavě! :-)

mysulka mysulka

23. 10. 2012 09:31

:-p nňam:yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 10. 2012 19:45

Kremžskou přidávám do jídel raději,než plnotučnou;-)a tahleta"kravka"se Ti srettulínku opravdu moc povedla:-p+21:yes::-K

nofrona

20. 10. 2012 17:22

Krásné a určitě chutné:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 10. 2012 09:48

Dala bych si hned,vypadá to velmi lákavě:-p;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 10. 2012 19:53

Bezva nápad, mám hovězí maso doma, takže nezbývá, než vyzkoušet:-K;-):yes:

srettka

19. 10. 2012 17:15

Jana Remkova:je to v poho, chute bych rekla tak akorat;-)

srettka

19. 10. 2012 17:13

Chambord:bingo;-) rozmaryn:-)

Chambord

19. 10. 2012 17:01

Inspirativní a jistě chutné. Ta bylinka v rýžovém kopečku je rozmarýn?

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2012 16:17

Hmm, já dávám plnotučnou hořčici. Z kremžskou jsem ještě nezkoušela. Není to pak moc sladké??

pipre pipre

19. 10. 2012 16:12

Oblíbené jídlo i u nás. Často přidávám hořčici do šťávy z hovězího masa. :yes::yes::yes:+

srettka

19. 10. 2012 15:04

Bibinka:děkuju:-8:-K původní záměr byl hovězí maso, impuls z mozku do pravačky byl taky hovězí, teda maso, ale pak se to nějak vymklo. takže kravka byla opravdu kravkou a kravkou nadále oficielně je:-8:-D

rebeka rebeka

19. 10. 2012 14:56

Bibinka::-D:-D ale to ona právě sreti neví, zda to bylo fakt hovězí:-8:-D:-D pro "jiné":-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

19. 10. 2012 14:51

srettka:Šreti, tak to by u nás bylo oblíbené papů. Dávám ti jasnýho 3.boda:yes: Akorát to zařaď do hovězího masa;-)

1974andrea 1974andrea

19. 10. 2012 14:46

srettka:No já právě podle tvaru:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso aby bylo měkke hovezi platky jak udělat měkké hovězí kuřecí po kremžsku aby hovezi maso bylo mekke hovězí plátky recept hovězí plátek hovězí s kremžskou hořčicí jak uvařit hovězí aby bylo měkké aby bylo hovězí maso měkké jak udělat hevezi platky měkké hovězí hovězí plátky s kremžskou hořčicí jak udělat měkký hovězí plátek kuřecí maso po kremžsku přové plátky na hořčici měkké hovězí plátky hovězí platek recept jemné plátky hovězího recepty hovězí maso plátky

Suroviny: maso hovězí, hořčice kremžská, olej, paprika čerstvá bílá, cibule, pepř, sůl, kmín drcený, bujón hovězí

TopRecepty.cz

Hovězí plátky po kremžsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3VJr