Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chleba bez práce

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5minut + kynutí 8-12hod. + 45minut pečení

5minut + kynutí 8-12hod. + 45minut pečení

18. 10. 2012 18:13

Suroviny

Porce: dost

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 524 kJ / 2 754 kcal
Bílkoviny88,75 g
Tuky15,88 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,82 g
Sůl12,00 g
Sacharidy551,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alexiss Alexiss

23. 2. 2013 15:46

Vyzkoušela jsem, přes počáteční obavy, povedlo se, je fajn, díky. S dovolením přidávám také foto, načala jsem ho kvůli tomu.
Schválně jsem nekoupila chleba, aby mě to donutilo zkusit tento recept. Mouku jsem nakombinovala pšeničnou, žitnou a celozrnnou.
:-p:-)):yes:

Katali

20. 2. 2013 18:16

stačí jen zahřát a vložit těsto se nepřilepí :)

rolajs

20. 2. 2013 15:53

mám skleněnou nádobu s víkem zapékací a je třeba ju vysypat? nebo jen tak těsto tam šupnut :)

Besinka35

6. 2. 2013 22:37

Moncik:
Můžete chleba upeci i na plechu vyloženým pečícím papírem a přikrýt alobalem,ale to většinou není potřeba.
Dobře se peče i v římském hrnci.Pěkný večer.Besinka35:-))

Suzuk

29. 1. 2013 19:45

Opravdu jednoduchý postup, upečeno, snědeno :yes:

jana

18. 1. 2013 19:15

ten dělám a je výborný

Moncik

19. 12. 2012 21:05

Myslíte, že by šlo upéct i v dortové formě vyložené pečícím papírem přikryté alobalem? :-? Díky za info;-)

eva hubova eva hubova

20. 10. 2012 03:20

Chlebík výborný:-p foto a:yes:

Pajaja

19. 10. 2012 11:30

Tento chléb je úžasný, jen je tu už nesčetněkrát. . . :-S

Lalina

18. 10. 2012 20:40

Asi preklep, Katali píše, že 30 minút zakryté a potom ešte 15 minút. Tam malo asi byť "dáme piecť na 30 minút, po 30 minútach sundáme víčko".

tejaja tejaja

18. 10. 2012 19:10

Jana Remkova: Janka, ty si to fakt piekla 320 min ? Neviem si predstaviť akékoľvek cesto na taký dlhý čas pri 230°C. Ja to asi omyl autorky;-)

BILKOVAI BILKOVAI

18. 10. 2012 18:19

Chlebíček znám, občas dělám a je výborný:yes: Ta doba pečení 320 minut bude asi omyl, že?

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2012 18:18

Je výborný a proto ti dávám bodík;-). Mrkni se, kolkrát už jsme ho dělali;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí chleba bez kynutí chleba bez kynuti domácí chléb bez kynutí jenské sklo chléb bez kynutí recept na chleba bez kynutí chleba bez mísení chleba 12 hodin chléb bez mísení chleba za 12 hodin top recepty chleba top recepty chleba čím pomazat chleba chléb kynutý 12 hodin jednoduchý domácí chléb bez kynutí domácí chléb kynutý 12 hodin pečení chleba ve skle domácí chleba bez práce pečení chleba jenské sklo domácí chléb bez mísení

Suroviny: mouka hladká, sůl, kmín celý, droždí sušené, voda

TopRecepty.cz

Chleba bez práce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O69g