Vepřová mramorovaná pečínka z formy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 169 kJ / 2 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,80 g |
Tuky | 117,64 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,96 g |
Sacharidy | 89,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Formu jsem na dně ještě posypala kmínem, červenou sladkou paprikou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2012 20:48
Anna Kocikova: díky Aničko
16. 10. 2012 11:54
I u nás tahle bašta jede(drůbeží,vepřové,mleté)a pokud zbyde,tak druhý den po studenu je to snad ještě lepší+4
15. 10. 2012 12:59
díky všem za hezké větičky
15. 10. 2012 10:32
Ivi, to znám i dělávám a protože je to bezvadný máš 3.bod
15. 10. 2012 10:21
...taky dělám...je to bezva, může se do náplně dát, co "lednička dá"...a taky je dobré místo plátků masa vcelku, použít sekanou......ale určitě posílám bodík...
15. 10. 2012 09:43
taky ho delam. Hezka uprava a fotky taky fajn
14. 10. 2012 21:55
varilamyskakasicku:Je pravda, že to maso dole ve formě je spíš takové dušené než pečené, ale to mi nevadí
14. 10. 2012 21:46
1974andrea: aha, tak to je dobrý nápad, já jsem to maso pak ještě po vyklopení dala na chvíli do pekáčku, aby chytlo kůrečku dozlatova. Takže Ty dáš maso dolů, pak náplň a ještě maso nahoru, tak díky Andrejko, to si dám k receptu, to je to, co mi tam chybělo, dozlatova upečené maso
14. 10. 2012 21:30
Já tím masem přiklápím i směs shora
14. 10. 2012 21:25
1974andrea: když ji vyklápíš Andrejko, jak máš maso dole ve formě? To by mne zajímalo
14. 10. 2012 21:23
Já jsem recept našla na bleskreceptech, jen jsem si tam přidala nivu, křen, ale je to dobrá vychytávka
14. 10. 2012 20:50
Já ji taky dělám - podle receptu od tejaji - je moc dobrá
14. 10. 2012 20:48
Takhle jsem už dělala několikrát kuřecí " roládu". Je to dobrá vychytávka do té formy.
14. 10. 2012 19:31
Krásná pečínka++
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 11 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: mramorovane maso maso po studenu vepřové maso na studeno vepřové s nádivkou pečené maso po studenu vepřová pečeně na studeno vepřová pečeně za studena vepřové maso za studena vepřová pečeně po studenu vepřová pečeně v celku recept vepřové kostky pečená ve formě vepřové kostičky ve formě vepřové po studenu recepty mramorovane maso mlete veprove do formy veprove pecene ve formě formy na vepřovou pečeni vepřové maso po studenu maso s nádivkou veprova rolada pecena ve forme
Suroviny: maso vepřové z kýty, mléko, vejce, mouka hrubá, kapie, okurky sterilované, strouhaná niva, olej, sůl, pepř, petrželka, pažitka, tymián čerstvý, křen
Vepřová mramorovaná pečínka z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O66g
14 názorů