Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová mramorovaná pečínka z formy

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 10. 2012 18:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 169 kJ / 2 191 kcal
Bílkoviny188,80 g
Tuky117,64 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 3,73 g
Sůl8,96 g
Sacharidy89,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Formu jsem na dně ještě posypala kmínem, červenou sladkou paprikou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 10. 2012 20:48

Anna Kocikova: díky Aničko:-K;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 10. 2012 11:54

I u nás tahle bašta jede(drůbeží,vepřové,mleté)a pokud zbyde,tak druhý den po studenu je to snad ještě lepší:-p+4:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 10. 2012 12:59

díky všem za hezké větičky:-K

Bibinka Bibinka

15. 10. 2012 10:32

Ivi, to znám i dělávám a protože je to bezvadný máš 3.bod:yes:

Svetlana Svetlana

15. 10. 2012 10:21

...taky dělám...je to bezva, může se do náplně dát, co "lednička dá"...a taky je dobré místo plátků masa vcelku, použít sekanou...;-)...ale určitě posílám bodík...:yes::yes::yes:

jaruna

15. 10. 2012 09:43

taky ho delam. Hezka uprava a fotky taky fajn:yes:

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2012 21:55

varilamyskakasicku:Je pravda, že to maso dole ve formě je spíš takové dušené než pečené, ale to mi nevadí;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 10. 2012 21:46

1974andrea: aha, tak to je dobrý nápad, já jsem to maso pak ještě po vyklopení dala na chvíli do pekáčku, aby chytlo kůrečku dozlatova. Takže Ty dáš maso dolů, pak náplň a ještě maso nahoru,:-O;-) tak díky :-K Andrejko, to si dám k receptu, to je to, co mi tam chybělo, dozlatova upečené maso;-)

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2012 21:30

Já tím masem přiklápím i směs shora

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 10. 2012 21:25

1974andrea: když ji vyklápíš Andrejko, jak máš maso dole ve formě? To by mne zajímalo;-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 10. 2012 21:23

Já jsem recept našla na bleskreceptech, jen jsem si tam přidala nivu, křen, ale je to dobrá vychytávka:-p:-p

maris maris

14. 10. 2012 20:50

Já ji taky dělám - podle receptu od tejaji - je moc dobrá:-p

1974andrea 1974andrea

14. 10. 2012 20:48

Takhle jsem už dělala několikrát kuřecí " roládu". Je to dobrá vychytávka do té formy.;-)

nofrona

14. 10. 2012 19:31

Krásná pečínka:-p++:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mramorovane maso maso po studenu vepřové maso na studeno vepřové s nádivkou pečené maso po studenu vepřová pečeně na studeno vepřová pečeně za studena vepřové maso za studena vepřová pečeně po studenu vepřová pečeně v celku recept vepřové kostky pečená ve formě vepřové kostičky ve formě vepřové po studenu recepty mramorovane maso mlete veprove do formy veprove pecene ve formě formy na vepřovou pečeni vepřové maso po studenu maso s nádivkou veprova rolada pecena ve forme

Suroviny: maso vepřové z kýty, mléko, vejce, mouka hrubá, kapie, okurky sterilované, strouhaná niva, olej, sůl, pepř, petrželka, pažitka, tymián čerstvý, křen

TopRecepty.cz

Vepřová mramorovaná pečínka z formy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O66g