Marcipánové ozdůbky na cukroví
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 665 kJ / 1 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 290,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já to rozvaluji v průhledné folii, co si do nich většina z nás zakládá nějaké důležité papíry, jenom z kratší strany ustřihnu kraje, aby byl z toho takový dvojlist, do něj si dám těsto a druhou půlku přikryju a vyvaluju. Je to super a nelepí se a pak už vykrajuji co potřebuji.
Dělám pod tím i růžičky, vždy to zakryji, když s tím momentálně nepracuji, aby to rychle neschlo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2012 17:45
14. 10. 2012 17:25
14. 10. 2012 17:04
14. 10. 2012 16:58
14. 10. 2012 16:53
14. 10. 2012 16:53
14. 10. 2012 16:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 20 minutami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 32 minutami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 36 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 42 minutami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 54 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 1 hodinou
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: marcipánové cukroví marcipánové ozdoby na cukroví vanocni cukrovi s marcipanem marcipánové ozdoby marcipánové vánoční cukroví cukroví s marcipánem vánoční cukroví z marcipánu ozdoby na cukroví cukroví z marcipánu vánoční marcipánové cukroví ozdoby na vanoční cukroví jak udelat marcipánové ozdoby jednoduché růžičky z marcipánu cukroví z marcipánové hmoty marcipán na cukroví jak ozdobit cukrovi tvoření z marcipánu malé ozdůbky ozdobičky na cukroví ozdoby na vánočního cukroví vánoční ozdoby na cukroví
Suroviny: mléko sušené, cukr moučkový, olej, voda, aroma, potravinářské barvivo
Marcipánové ozdůbky na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWzy
22 názorů