Limetkovy piskot
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 903 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,72 g |
Tuky | 139,77 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 218,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2010 16:06
Krásné, určitě vyzkouším
14. 7. 2009 16:14
Prášková želatina je nejlepší z Labety a počítá se na 1 plátek 1 lžička
21. 10. 2008 19:00
Paprika, děkuji.Já používám obyčejnou želatinu, co je třeba na vaječnou tlačenku. Hlavně kupuju v Kaufu,tam je balená po 10 g.
21. 10. 2008 16:21
Zapomněla jsem napsat, že celý balíček na 250g tvarohu. Ale plátková se mi zdá lepší. Víc drží.
21. 10. 2008 16:12
Já dělám práškovou (Dr. Oetker)vždy podle návodu a mírně schladlou ji přimíchávám k ostatnímu.
21. 10. 2008 16:07
Něco pro mě, je tam želé Neví prosím někdo, když bych chtěla zaměnit plátkovou želatinu za práškovou, kolik g použít? Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 8 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 48 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 52 minutami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 8 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 14 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Limonáda z čerstvého ovoce je hitem léta! Máme pro vás tipy, jak ji jednoduše připravit doma
Další recepty
Tématické fráze: limetkový dort plátková želatina příprava limetkový moučník limetkový krém plátky želatiny prášková želatina limetkovy dort recept příprava plátkové želatiny limetkový dort s mascarpone plátková želatina dr.oetker želatina plátky plátková želatina návod kolik želatiny želatina návod želatina prášková dort s mascarpone limetka limetkove pochoutky prášková želatina dr.oetker želatina plátky příprava limetkový dort z mascarpone
Suroviny: vejce, cukr, mouka polohrubá, želatina, mascarpone, šťáva limetková, kůra citronová, cukr, smetana ke šlehání
Limetkovy piskot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82AW
6 názorů