Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček v pikantní medové šťávě

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

27. 9. 2012 20:04

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 601 kJ / 2 295 kcal
Bílkoviny100,54 g
Tuky194,04 g
Vláknina14,44 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto připravená pikantní bašta byla velice dobrá a já jsem podávala shttp://www.toprecepty.cz/recept/28609-cuketove-nok...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 10. 2012 12:28

Za komentáře i hodnocení děkuji:-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 10. 2012 20:01

:-p:-K:yes:

suslajda suslajda

29. 9. 2012 20:31

opět nádherný receptík:yes::yes:+14

jarka skrobakova

29. 9. 2012 19:30

:-p:yes::yes::-K

rozmarynaH rozmarynaH

29. 9. 2012 17:29

Aničko, pečený bůček je dobrota, jíme ho i studený s kyselou okurkou nebo s cibulkou a hořčicí. Když peču králíka, vždycky k němu přidávám bůček, šťáva má pak lepší chuť. Uchvátila mě ta příloha-cuket mám stále přebytek. Dodatečně jsem Rebece poslala bodík a Tobě ho také posílám:-K Omáčka musí být také dobrá.:yes:

Bahula Bahula

28. 9. 2012 15:00

:-);-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 9. 2012 12:48

spagetka:Laděnko,ofotila jsem složení a přidala pod ostatní fotky,tak se pak mrkni;-)
Hezkými komentáři jste mě všechny potěšily:-*:-K:-K
Je to obyčejný pečený bůček,ale trošku jsem pozměnila ten socík,aby to nebylo stále na jedno brdo;-):-DBůček měl hezky křupavou kůrčičku a byl pěkně vypečený,jen jsem neměla"šťávu"ve foťáku,tak jsem fotila,až když byl naporcovaný:-);-)

spagetka spagetka

28. 9. 2012 09:56

To vypadá velmi dobře. Ani, prosímtě, písni i třeba do SZ složení té medové omáčky, já myslím, že by to šlo i doma ne? Jinak:-p:yes:

Danca Danca

28. 9. 2012 09:25

:-p to je krásné papání:yes: Bůček já můžu tak jednou do roka, ale asi ho brzy udělám;-)

yanull yanull

27. 9. 2012 22:19

Aničko:-K, Ty mi děláš chutě, ještě že už je tak pozdě, jinak bych se neudržela a určitě nějakou "bílkovinu" v ledničce ukrojila ;-):-p +7:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 9. 2012 21:28

Díky za komentíky a hodnocení:-*:-K:-K

rebeka rebeka

27. 9. 2012 20:52

noo, to je krásné papáníčko:-K:-K:-K:yes::yes: ode mě bod míš, Aničko;-):-p:yes::yes::-K

1974andrea 1974andrea

27. 9. 2012 20:23

Já bych ten bůčíček víc vypekla, já to radši;-)

Bibinka Bibinka

27. 9. 2012 20:19

Aní, jsem ráda, že ti mohu dát 4.boda:yes: To by nám zaručeně chutnalo a bůček takto připravený se mi moc líbí:-p;-)

BILKOVAI BILKOVAI

27. 9. 2012 20:17

Aničko, opět krásný recept v tvém podání:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: medový bůček omáčka z bůčku bůček v medové marinádě pikantní medová omáčka bůček omáčka pikantni peceny bucek pikantní pečený bůček studený medová omáčka mikado lidl kuchařka recepty buček medova marinada na bucek pečený bůček v medové marinádě recept medová pikantni omacka príloha k pecenemu bucku mikado paprika klasik mikado medová omáčka šťáva z bůčku recept omáčka k pečenému bůčku bůček jíme jinak bůček recepty medový peceny bucek

Suroviny: bůček vepřový, kmín celý, sůl, olej, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, paprika kozí roh pálivá, omáčka medová mikádo, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Bůček v pikantní medové šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YqMn