Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 067 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,87 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 13,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2012 20:19
4. 8. 2012 19:52
22. 7. 2012 21:09
Jen nechápu, proč jsou žampiony před grilování ještě spařené - není to zbytečné? Nedovedu si představit ten rozblemstaný vodou napučený žampík
Co se týká fotky - myslím, že jsou tady ještě horší - vůbec bych se tím nezabývala
22. 7. 2012 12:52
22. 7. 2012 12:25
Do vínku, jako novému ti dávám 5.bod a jestli jsi to opravdu ve svých 24 letech vařil, pak všechna čest a máš moje sympatie Recept je moc pěkný, ale ta fotka ho hyzdí nechtěl bys to nafotit lépeasi si fotil mobilem, ale vůbec to nevyšlo a je to škoda
22. 7. 2012 12:16
1- Vybereme z ladnicky tak min.30 minut aby malo izbovu teplotu
2- Dame na 1- 2 minuty na grill na maximalne teplo z kazdej strany aby sa nam maso 'seal"- zatiahlo aby sme mali pekne spalene pasiky od grilu.( umelci robia do kriza).
3- Potom prelozit na cast grilu na strednu teplotu a dokoncit..
4- !!! najdolezitejsie odlozit maso na cca 5 minut na teple miesto aby si "odpocinulo" az potom servirovat.
5- Nikdy nebodat , nozom alebo vidlickou ci je hotove!
22. 7. 2012 09:45
22. 7. 2012 07:51
22. 7. 2012 07:24
Jinak je to paráda., ale pro človíčka s poslaneckým platem. Já holt si koupím z hovádka ze Šumavy. ale +1 bodík za recept si zasloužíš. Za cenu nemůžeš.
22. 7. 2012 07:05
Tá fotka je nejaká divná, hm...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: steakové žampiony žampionový steak steakové žampiony recept steakové žampiony recepty žampionové steaky steak na zampionech striplion steak stejkove zampiony striplion stejkove maso recept žampionový steak recept grilovaní žampionu kuřecí steak na žampionech tunakovy steak a žampiony jihoamericka jídla jihoamerická roštěná steak žampionový ja striplion žampiony na grilování jihoamerická steaková masa
Suroviny: jihoamerický striploin, žampióny, sýr niva, bok uzený, sůl, pepř, rozmarýn, olej olivový
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wvm
10 názorů