Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný bůček

Vepřové maso má v české kuchyni své pevné místo a je pro to dobrý důvod. Třeba takový česnekem provoněný bůček na čerstvém chlebu, s hořčicí a kyselými okurkami, vás ohromí. Skvělý jako pohoštění na party, mizí rychlostí blesku.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 45 min + 2 dny odležení

80 min (35 min příprava + 45 min tepelná úprava, + 2 dny odležení)

19. 7. 2012 16:18

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 309 kJ / 3 659 kcal
Bílkoviny162,65 g
Tuky326,91 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 506 mg
Sodík 7,06 g
Sůl17,10 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je tady více druhů naloženého vepřového bůčku, ale všechny s čerstvým česnekem, který nemusí každému dělat dobře. Česnek v prášku není tak agresivní, není po něm těžko, voní také hezky a druhý den po požití má člověk v ústech celkem přijatelné klima.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

20. 7. 2012 11:33

Studený naložený bůček s čerstvým chlebem a orosená "Plzeň" , myslím 12°Prazdroj, tomu nikdo neodolá:-*. Posílám kulaťoučký 10. bodík:yes:

mischelinka mischelinka

20. 7. 2012 08:27

Já teda nejsem milovnice bůčku:-Sno ale ten tvůj bychsi dala;-)s okurčičkou a čerstvým chlebíkem:-*To koření sice nemám,ale budu improvizovat a :-))vyzkouším:-p:yes:

magdalenka magdalenka

19. 7. 2012 20:04

No neviem, nie som ako Ivet - taký voňavý chladný bôčik z chladničky, k tomu kvasená uhorka - tiež studená - na mňa pôsobí v horúčave dobre...:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 7. 2012 19:48

magdalenka:Magduško já to na sebe prásknu:-O;-)Po těch dvou dnech jsem potajmu šla kousek zakrojit:-D:-Dale pššššš:-*Ale včera byl naozaj dobručký:-p
Šušlajdi toho bůčku byl opravdu moc veliký kus a já jsem z toho libovoučkého nakrájela na řízky:-ptohle je takový"zbytkáč";-)
Ivetko já tomu jídlu moc nedám,ale chlapi jsou masožravci i v horku:-))
Všem za hezké komentáře i hodnocení děkuji:-):-K

Kokoska Kokoska

19. 7. 2012 19:34

chro chro:-p:-D:-D:yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

19. 7. 2012 19:28

Aničko, máš to žravý:-p:-p:-p:-pTeď, když je horko, tak na tato jídla nemáme moc chuť, ale jakmile se ochladí, tak už to jede.:-D:-D Bůček, tlačenka, ovárek...:-D:-D:-*:-p:yes:

magdalenka magdalenka

19. 7. 2012 18:52

Anička, píšeš o dvoch dňoch pobytu bôčika v chladničke...pri ostatných marinovaných bôčikoch píšu o týždni...ja si naozaj neviem predstaviť, kto okolo takéhoto niečoho dokáže týždeň iba chodiť. Ja vydržím maximálne deň.
S tým sušeným cesnakom máš pravdu, nie je taký agresívny...:yes:

jarka skrobakova

19. 7. 2012 18:41

:yes::yes::-p:-p:-)):-K

nofrona

19. 7. 2012 18:36

Aničko, nádhera:yes::yes:

suslajda suslajda

19. 7. 2012 17:59

;-)ale to bych si pošmákla máš ho krásně libovej:yes:no nevím, nevím jestli bych to ty 4dny vydržela:-D:-D+4

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 7. 2012 17:52

Bibinka:Já jsem nedávno dělala bůčínek podle Růženky Musilové,ale nám oběma nedělá dobře to větší množství čerstvého česeku,tak jsem trošku zaexperimentovala:-8Bibinko jo,jo,to kupoval Lubík;-)On se vždycky z práce autem zastavuje na nákup:-))má to po cestě:-))
Díky všem za komentíky i hodnocení:-):-K

rebeka rebeka

19. 7. 2012 17:32

tohle je velká lahoda, kterou už jsem dlooouho nedělala:-//:-p:-p
krásně prorostlý bůčiček:-8:-p:-p;-):-D:yes::yes:

Bibinka Bibinka

19. 7. 2012 17:09

Aničko, zase výbornej bůček, dala bych si...taky ho nakládám, ale s trochu odlišnými surovinami a taky je to šmakovka:-p Máš ten bůček pěknej i jako maso, to kupoval Lubík:-? Taky jsem ho včera kupovala a koukl na mne zespodu takový krásný libový a už byl v koši:-D:-)) Dávám jasnej 2.bod:yes:

Colombo65 Colombo65

19. 7. 2012 17:06

Lahůdka a jak libová;-);-);-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 7. 2012 16:43

Wow,Aničko, to jste si asi pošmákli, viď? Mňam:-K;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložený bůček nakládaný bůček nakládaný vepřový bok naložený vepřový bůček vařený a nakládaný bůček top recepty nakládaný bůček nakládaný bůček na gril vařený naložený bůček nakládaný vepřový bůček nalozeny bucek v alobalu naložený bůček na gril naložený bůček na chleba nakládaný bok naložený bok naložení bůčku naložený česnekový bůček bůček naložený v česneku nakládaný bůček s paprikou naloženy buček s česnekem naložený bůček v cesneku

Suroviny: bok vepřový, pepř čtyř barev, bobkový list, sůl, koření nové koření, česnek, koření gril mexiko, česnek práškový, semínka hořčičná

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0ENK