Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš II.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

18. 7. 2012 16:56

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie266 kJ / 64 kcal
Bílkoviny1,79 g
Tuky0,35 g
Vláknina5,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je výborný, možná, že jsem napsala postup příliš polopatě, ale pro začátečníky je to lepší. Masíčko je po dvojím zahřátí měkké. Zahřívám dvakrát proto, neboť nevím, jak byl kanec starý.

Nazvala jsem pokrm Kančí guláš II., protože už jsem tu jeden našla, ale je zcela jiný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Júlia

2. 11. 2013 10:39

sindel.b:ano pre začiatočníkov je lepšie písať to do detailu, nemám rada takých, čo mudrujú, akoby padli z neba učení, nie každý varí od narodenia. ;-) takže určite diky, a čo sa surovín týka, ja si prečítam receptov viac, a potom si to nejak nakombinujem ako sa mi to hodí, a zrovna tento sa mi zdá fajn, a je jasné, že každý máme iné chute.

sindel.b

24. 1. 2013 23:46

pavel:Ahoj,vodu s moukou dávám místo jíšky(jíškou bych tam přidávala tuk,což je zbytečné), protlak není nic fuj a česnekovou pastu si dělám sama, když máš čerstvý česnek,je samozřejmě lepší.Nikomu svůj recept nevnucuji,každý tady receptíky uvádíme a je jen na čtenáři, jestli ho chce použít nebo ne. Přeju hezký večer. ;-)

sindel.b

4. 10. 2012 22:31

Petulle::-O:-) :-K:-K:-K:yes::yes::yes:

Petulle Petulle

4. 10. 2012 22:19

sindel.b: bylo to kančí masénko... ;-)

sindel.b

4. 10. 2012 15:39

Petulle:Ahoj, mám radost, že gulášek chutnal a když není kanec, tak třeba hovězí maso, jak je vidět, na druhu masa skoro nezáleží, jen bych vyloučila kuřecí, krůtí apodobně. Někdo mi napsal, že píšu recepty dost polopatě,ale pro začátečníky je to dobrá pomůcka. Ahoj a ať se daří i s jinými receptíky.:-)

Petulle Petulle

4. 10. 2012 14:20

Teď sem ho zkusila a je úplně super... jen sem ho dělala z krkovice... přidala sem tam dvě čili papričky a bomba... to ani moc nevařim a i můj taťka mi řekl, že dlouho nic tak dobrého nejedl... děkuji za super recept... :-K ;-)

sindel.b

26. 7. 2012 22:35

rebeka:

rebeka:Takže jsi to rozsekla, kanec a divočák je jedno,jak jsem si přečetla v odkazuhttp://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...

rebeka rebeka

26. 7. 2012 22:00

sindel.b: tak teď jsem z toho jelen.. laň.. srnec..:-8:-D:-D:-D:-?
http://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...

sindel.b

26. 7. 2012 21:38

rebeka:Měla jsem napsat Guláš z divočáka:-).
Divoké prase je: kňour a bachyně
Prase domácí je: kanec a svině
Tak teď jsem to uvedla na správnou míru, jestli jsem někoho uvedla v omyl, ale běžné říkám divočákovi kanec a asi nejsem sama, že?:-)

rebeka rebeka

26. 7. 2012 20:29

sindel.b: a ono to není jedno a totéž:-O:-?:-?kanec je snad divočák, nebo se mýlím:-O:-?

sindel.b

26. 7. 2012 20:27

Dnes mě manžel poopravil, že to není kančí, ale z divočáka:-O

sindel.b

26. 7. 2012 20:25

JP:No po staru se tomu taky říká kvásek,ale to je neodborně.Tím se nikdy v provozu nesmělo zahušťovat,ale několik let je to již povoleno:-)

JP

26. 7. 2012 19:41

Jsem netušil, že se u nás na vsi říká "záklechtka". To jsem v životě neslyšel.

rebeka rebeka

21. 7. 2012 17:22

sindel.b:;-) potěšení na mé straně, resp. v trávicím ústrojí:-8:-D:-D:yes:

sindel.b

21. 7. 2012 17:19

rebeka:Gratuluji i k vylepšení dalšími ingrediencemi, dík za fotečky,jsem ráda, že se recept ujal

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš z divočáka guláš z divokého prasete výborný guláš z divočáka guláš z divočáka recept kančí guláš recept na guláš z divokého kance výborný kančí guláš guláš z lane recept na guláš z divočáka gulaš z kance divočák guláš guláš s divočáka gulaš divočak kančí guláš recept recepty gulas z divočáka top recepty kanči guláš divoké prase recepty recept guláš z divočáka guláž z divočáka recepty z kančí krkovice

Suroviny: maso, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pasta česneková, sůl, pepř mletý, majoránka, mouka hladká, voda, rajče, paprika čerstvá červená,

TopRecepty.cz

Kančí guláš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QjlL