Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dortové zákusky z cuketového hrnkového těsta s karamelovým krémem a čokoládou

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 8. 2012 10:53

Suroviny

Porce: větší dortová forma

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 308 kJ / 6 288 kcal
Bílkoviny95,72 g
Tuky312,48 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 747 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy759,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejsem na zdobení, což už všichni víte, tak mě za to nebijte ani nepomlouvejte, jinak vám můžu říct, že zákusky jsou díky cuketě krásně vlhké! Vyzkoušejte, těsto se hodí na všechno sladké a cuketová úroda stále pokračuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

17. 9. 2012 19:59

Dajda:Dajdo, málo sladký je to proto, že u nás nejsou v kurzu přeslazené, nebo víc sladké moučníky jako u tebe. Díky, že jsi vyzkoušela a jsem ráda, že chutnalo:yes:;-)

Dajda Dajda

17. 9. 2012 19:44

Upekla jsem na neděli, dala ochutnat kdekomu a sklidila úspěch. Hlavně to nebylo moc sladké a to u nás boduje!!:yes:

suslajda suslajda

29. 8. 2012 16:35

dala bych si:yes::yes:+9

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 8. 2012 13:33

No, mňam:-K

maris maris

27. 8. 2012 20:52

Oskeruska:jj, já to i píšu, že bude asi víc druhů;-):-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 8. 2012 20:50

:-K+7:-p:yes:

Oskeruska

27. 8. 2012 20:37

Maris,ja kdysi davno,davno..tak pred vic jak 20lety dostala trosku mleteho kardamomu a byl krasne zluty a krasne vonel..byl zluty stejne jako kurkuma..tak nevim..treba je vic druhu (jako treba paprika ma ruznou barvu :-))

maris maris

27. 8. 2012 13:27

Bibinka::-)), jelen zůstane jelenem,:-D tady jsem našla obrázek kardamonu - i mletého;-):-). Asi to nevyřešíme:-))
http://www.profimedia.cz/fotografie/lusky-kardamon...
Teď jsem ještě našla, že se používají ještě kardamonová semínka, to zelenkavé jsou tobolky, a ta jsou hnědá.
Promiň, že se tady tak rozepisuju, ale opravdu mě zarazilo to množství, protože kardamon je hodně výrazný. Já vím, že už jsi to opravila:-)

Bibinka Bibinka

27. 8. 2012 13:13

maris: Maris, jaký je tento zelený vevnitř:-? on se pak drtí a asi suší...nevím, techniku neznám, ale je fakt, že už jsem ho viděla i u těch kořenářů, co stávají u marketů a prodávají kde jaké koření, měli ho téměř stejný, jako jsem koupila, tak nebuď jelen a skus ho sehnat......;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 8. 2012 13:06

Jani, na to zdobení jsi na tom asi jako já. Nicméně, velká pochvala, protože jen ten, kdo to až tak neumí umí ocenit tu snahu trdla:-D. Moc hezký zákusek, líbí se mi hrnkování a i ta cuketa;-):yes::yes:

spagetka spagetka

27. 8. 2012 13:04

Bibinka:Jani, teď mi to taky došlo, fakt nemyslíš kurkumu, jak píše Maris??????

Bibinka Bibinka

27. 8. 2012 13:01

Oskeruska: Oskeruško, díky za upřímnost, toho si vážím;-) Já když vidím to zdobení našich Topaček-cukrářek, tak mě popadá amok a koukám s vyvalenýma očima:-O a všem zdravě závidím:-D Holt každému není dáno to umění a já neměla nikdy důvod se to učit, protože dorty u nás dělala moje maminka celá léta a do nedávna jsem ani neměla zdobičku;-)

maris maris

27. 8. 2012 13:00

Bibinka: Bibi, já jsem z toho jelen:-O kardamon znám tento
http://www.venusanka.cz/index.php?page=viewclanek&....
Teď mě ale napadlo - nemyslíš Ty kurkumu ? ;-):-O, to by ta barva potom odpovídala:-)

Bibinka Bibinka

27. 8. 2012 12:56

maris: Maris, kardamom je mletý a barví do žlutohněda, lá ho koupila v bývalé Hypernově-nyní Albert, originál sáček ti neukážu, protože si to hned při koupi přesypávám do nadepsaných kořenek. On ve všech buchtách má účel jen na tu hezkou barvu-kdysi jsem to četla na nějakém webu a když ho nepoužiješ, nic se nezmění;-) jo a díky za upozornění, má tam být lžička-člověk nemá chvátat:-D

maris maris

27. 8. 2012 12:35

spagetka:děkuju, podívám se:-).Já znám jen semínka - zrnka - nevím, jak to nazvat, a ta jsou spíš světle nazelenalá. Asi bude víc druhů, protože i kdybych je umlela, tak by barvu nepřidala:-)).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zákusek z cukety cuketový zákusek hrnkový čokoládový dort krem z hery hrnkovy korpus krém na dort z héry hrnkovy zakusek zakusek s karamelovym kremem zákusek z héry technika zdobení dortů krémem techniky zdobení dortů krémem těsto na dortový korpus recept na zákusek z cukety čokoladovy krem z hery zákusek s cuketou hrnkový korpus na dort zakusky z bile čokolády zakusky z hery stracatela dort krémy z hery

Suroviny: cuketa strouhaná, mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, vejce, cukr vanilkový, kardamom, prášek do pečiva, mléko, pudink karamelový, máslo, cukr vanilkový, cukr krystal, čokoláda na vaření, tuk 100%, poleva čokoládová, jahodová marmeláda

TopRecepty.cz

Dortové zákusky z cuketového hrnkového těsta s karamelovým krémem a čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zvlg