Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová konzerva

Maso ze skleničky využijete zejména tehdy, není-li příliš času na vaření. Připravit si maso do zásoby není tak složité a ta práce za tu poctivou chuť stojí. Až si doma vyrobenou vepřovou konzervu namažete na čerstvý chléb, moc si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

11. 10. 2008 10:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie35 490 kJ / 8 482 kcal
Bílkoviny378,05 g
Tuky772,20 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 9,74 g
Sůl23,10 g
Sacharidy4,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Andrea

5. 2. 2012 20:23

Dobrý den, chtěla bych tento recept vyzkoušet, ale nevím kde sehnat rychlosůl.Moc děkuji za radu.:-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2012 20:07

Miriam: Zkoušela jsem to, věř mi;-), myslím bez té vegety. Nechutnalo to nikomu:-S

Miriam

5. 2. 2012 17:59

Recept dobrý,dělám podobně,ale proč kazit vegetou a ještě rychlosolí?Copak je takového sajrajtu v salámech a podobně málo?Proč si doma neudělat trochu jídla bez chemie?

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2012 10:27

haitálek: no vidíš a já to objevila zhruba před 10 lety;-)

haitálek

14. 1. 2012 03:31

Ste objevili ameriku neee:-OTohle se dělá od doby co vynalezli prase a cpát tam vegetu,takovej sajrajt.:-((:-((:no:

Betyna

13. 1. 2012 20:48

Jana Remkova:je výborný, podívala jsem se do mojich fotek v PC a je to neuvěřitelné, už ho dělám čtvrtým rokem, ani se mi nechce věřit jak to uběhlo! A teď k němu budu dělat i tu vepřovku pak má člověk zhubnout...:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2012 19:20

Betyna: já jsem ho zrovna včera dělala už poněkolikráté. je vynikající a právě k té vepřovce...hmmmmmm:-*:-p

Betyna

13. 1. 2012 19:04

Jana Remkova: díky, chleba bez hnětení dělám už cca 3 roky, dala jsem fotku i pod ten recept, já se s tím nepárám, dávám to kynout do hnětací mísy a v ní to po vykynutí jen shrnu stěrkou a stěrkou to hodím do toho kastrólu, původně jsem měla recept od pana Cuketky

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2012 18:44

Betyna: a kdybys ho dělala, Bety, udělej si k němu tady z Topreceptů chleba bez hnětení;-)..:-p....http://www.toprecepty.cz/recept/19373-domaci-chleb...

Betyna

13. 1. 2012 18:30

:-O tento recept mi úplně unikl, až dnes jsem na něj narazila, vypadá výborně :yes: vyzkouším

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2012 18:28

BILKOVAI: no, tak buď ráda, že jsi mne dlouho neviděla!:-D:-((:-((. Vlastně to vůbec není k smíchu..ale já si nemůžu pomoct..:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

13. 1. 2012 18:21

Ty brepto:-D Roman je za prvé chlap jak hora a za druhé, do toho, aby dostal kýlu máš hóódně daleko;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2012 18:10

BILKOVAI: Vyřiď Romanovi, že až se uvidíme, dostal by ze mne chudák kýlu!:-D Díky, Ivet, jsem ráda, že chutná;-)

BILKOVAI BILKOVAI

13. 1. 2012 18:05

Janáčku, tak přidávám po ztuhnutí foto. Je to nejlepší mazání na chleba, které jsem kdy jedla.:-*:-*:-p Fakt, to mi věř:-)):yes: A Roman Ti vzkazuje, že až Tě uvidí, tak Tě bude nosit na rukách:-//:-//:-S A já, kdybych se tím mohla cpát jak on, tak taky;-):-K Bodík už jsem dala dřív a tento receptík si zaslouží 1000 bodov:-):yes: DOPORUČUJI:-!:-!:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 1. 2012 23:20

Levik: i moje..:-8, ale neměla bych...:-8

1 2 3 4 5 6 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na domácí vepřovou konzervu vepřová konzerva z bůčku domácí vepřovka domácí konzervy recepty na masové konzervy - domácí výroba vepřové maso z konzervy recepty domácí masová konzerva veprove maso v konzerve recepty domaci konzerva domácí výroba vepřového lančmítu vyroba veprovych konzerv vyroba domacich vepřových konzerv domácí vepřová konzerva-recept recepty na masové konzervy výroba jak udělat domácí vepřovou konzervu pomazánka z vepřové konzervy vepřové maso v konzervě jak vyrobit domácí vepřovou konzervu vepřové maso konzerva domácí masové konzervy

Suroviny: bůček, vegeta, praganda, sůl, voda

TopRecepty.cz

Vepřová konzerva

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRBY