Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tradiční - kaše, uzené, okurka - netradičně

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 8. 2012 16:50

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip z časopisu Apetit. Neuvádím gramáže, každý podle počtu strávníků.

Je to opravdu vynikající!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danca Danca

25. 8. 2012 20:29

A já se na tuto mňamku chystám zítra:-!:-p:-p

senky senky

25. 8. 2012 18:56

Už plánuju, kterou sobotu budeme mít tuto dobrotu k obědu:yes::yes: v sobotu proto, že přes týden není manžel doma a to bych mu nemohla udělat, abych ho ošidila:-D:-D

Andri:-K nic nemaž;-) každý si vybere, který recepis se mu líbí víc a spokojení budeme všichni;-):-):-K

spagetka spagetka

25. 8. 2012 16:01

Ježkovy oči, tak primitivní, skvělý recept a vzbudí tolik reakcí od abecedy ;-);-):-O:-O:-D:-D. Jo je to deník kuchyně, jenže všech ne, co sem dávají recepty a proč jako ne?
Dělám stejně, nenapadlo mě ho sem dát. Moje chyba, ale né až tak, že bych to autorce vyčítala, je kreativní a má naprosto stejné chuťové buňky jak my - těch je tu teda víc, že jo, Magdalenko ;-);-):-D:-D, ovšem musím přiznat, že česnek jsem dělala taky jen na pánvi, jo člověk se fuurt učííí. Vopovaž se to smazat :-(:-(:-D:-D:yes::yes::yes:

Pajaja

25. 8. 2012 15:55

jarda Kadic: No jasně, že máš recht. :-)):yes: Já občas nechápu reakce některých lidí. Nejde tady přece o to, uvařit to, co vymyslíme (copak jsme všichni tak kreativní?), ale vyzkoušet recept, na který někde narazíme a zaujme nás. A pokud se připojí v poznámce zdroj pokrmu, nevidím v tom žádný problém. Andrejka je kreativní a troufám si říct, že vynikající kuchařka. A samozřejmě, nejen ona. Najdeš tady spoustu krásných receptů, jen tu zůstaň! :-)):-K

jarda Kadic jarda Kadic

25. 8. 2012 15:41

Všem:Po tomhle světě už chodím dost dlouho, ale nikdy nemůžu vědět všechno.Na Toprecepty jsem narazil asi před 14 dny a už na nich zůstanu.Když nevím co uklohnit, tak si najdu, co kdo kdy varil a mam hned prehled.Podle pana Polraita vařit nikdy nechci a ani nebudu.Kdo chce vařit podle něj, ať vaří, já jsem člověk tolerantní, ale me Toprecepty vyhovují, komu ne, at je nečte.Nemám pravdu?

Pajaja

25. 8. 2012 15:33

Andrejko, Tvoje recepty a Tvoje fotky. . . to je nádhera! :-K Tohle vyzkouším.:-p;-):yes:+

1974andrea 1974andrea

25. 8. 2012 11:00

olahok:Díky za milá slova, je to povzbuzující:-K. A doufám, že vás celý pokrm nadchne tak jako mě.;-)

Tanicka Tanicka

25. 8. 2012 10:50

To vypadá skvěle :yes::-p

olahok

25. 8. 2012 10:45

Prosím nemazat. Máte, Andreo, pravdu. ten česnek z trouby je něco úplně jiného, než z pánve. Je to vážně dobrota, teď jsem ho vytáhla z trouby. Přimlouvám se za to, aby tu recept zůstal, aby ho mohl objevit i někdo další, kdo za něj bude rád, tak jako dnes
naše rodina, a časem až se na něj pozapomene, abychom se k němu zase mohli vrátit, nebo aby si ho někdo jiný náhodně "vygoogloval". Mějte se, vařte dál a dál nás inspirujte svými recepty.

1974andrea 1974andrea

25. 8. 2012 10:11

Jste moc hodné, díky za podporu a komentáře:-K. Teď jsem důkladně pročítala Jahůdky recept ještě jednou a tam se česnek smaží na pánvi. Já ho mám podle Apetitu pečený v alobalu. Myslím, že ta chuť bude ve finále trochu rozdílná, neboť česnek pomalu pečený zesládne a změkne. Takže každý ať přizpůsobí svým chuťovým pohárkům.
Adminům jsem psala o smazání ihned včera, ovšem, jak vidím, zatím se nic neděje.

olahok

25. 8. 2012 09:06

1974andrea nenechte se odradit ani vytočit. Je to bezva recept, třeba zrovna na sobotní oběd. Je dobré připomenout staré, dobré recepty a něčím je oživit. Nemám v sobě tu tzv. kulinární kreativitu, Vy jste to obstarala za mě, a mně podobné. Díky za nápad na dnešní oběd.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 8. 2012 23:15

No, to bude síla!!:yes:

magdalenka magdalenka

24. 8. 2012 21:19

Andy má úžasný "deník kuchyně", kreativita jej rozhodne nechýba. Má môj obdiv. :yes:

nofrona

24. 8. 2012 20:55

Nemazat!!! :yes::yes:

abc

24. 8. 2012 20:13

1974andrea: Jsi férová a to je bezva! Oni ty názvy totiž často klamou a hledat tady je také někdy kumšt. :-K

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: babský pokec deníčky jak upéct uzené jak upéct uzene maso jak upéct uzený recep z uzeneho masa rcp hrachova kaše jak upéct uzené na maso povidlo a to se mi nabidlo jak upéct uzené v troubě uzené maso a bramborová kašel bramborová kaše netradičně jak upéct uzenou kýtu uzený a kaše recep hrachova kase jak nejlepe upect uzene maso recepty recep na skvelou hrachovou kaši toprecty cuketa recep na kašel uzené maso netradičně hrachová kaše gramáž

Suroviny: maso uzené, brambory, česnek, mléko, máslo, sůl, okurky sterilované, hořčice dijonská, cibulka jarní, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Tradiční - kaše, uzené, okurka - netradičně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2Pz