Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky podle pana Krtičky z Broumova

Klasický vepřový nebo kuřecí řízek v trojobalu jistě znáte, ale co řízky z bůčku? Šťavnaté maso se v ústech doslova rozplyne. Naše babičky a dědové mu též říkali sedlácký řízek. Díky obsahu tuku si udrží dlouho šťavnatost a je výborný i za studena.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 8. 2012 15:40

Suroviny

Porce: Kolik chcete

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Libový bůček (nejlepší je, jak se říká ta špička, ale opravdu vyřízněte jen libové maso) Ostatní si upečte třeba další den k obědu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petr

24. 4. 2017 13:47

Vite vubec co je grolovaci koreni??? Vsude kazdy pise grilovaci koreni!!!! :-// tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/test-koreni.html

JAROSLAV JIROUŠEK

13. 4. 2017 01:33

hepinka: tož už podle vašeho jména jste stále hepi tak proto to ani neznáte je to výbornéééé....:-p

JAROSLAV JIROUŠEK

13. 4. 2017 01:29

Mirka S.: svatá pravda....
:-K

hepinka

8. 4. 2017 15:00

Jak můžete tak královský pokrm jako je řízek ponížit na něco takového - nejhlubší kulinářské dno, vážení !!!;-(

Marie

4. 4. 2017 05:59

Já bych jen doporučila řízek obalit ve
strouhance z čerstvého rohlíku nebo veky. Jinak super.

magnolialilie

26. 3. 2017 08:37

Umelu bucek dam do misy osolim pridam trosku muskatoveho kvetu nebo nastrouhaneho orisku trochu opeprim vse nasleham dam na hod do lednice pak posypu prkynko hlad.moukou vezmu tolik mleteho masa jak velke chci mit rizky a obalim v hladke mouce smazim na oleji rizky jsou velice chutne a stavnate

Káča

17. 3. 2017 19:11

Dobrý den, něco takového by mi určitě chutnalo (jediná z rodiny si např. smažím řízek z krkovice :) ), ale upozorňuji, že mojí sestře řízek z bůčku znechutil definitivně řízky všeho druhu. Kdysi u své první tchýně s důvěrou nakrojila, málem hodila šavli 8-( , bála se říct, že jí je z toho špatně :-( a teď už si nikdy nedá vůbec žádný řízek. Tak pozor, než to někomu předhodíte, abyste mu nezkazili den...

blondi50

17. 3. 2017 14:21

Jitka: Ahoj Jitko...prosímtě, koukám jako blázen,co píšeš,,,prozraď něco víc...Zkusila bych...Maruška:-)

Greenlee

12. 12. 2016 19:19

Nic novýho, to nejspíš pan Krtička někde viděl tento recept a honí machra. Já osobně z bůčku si řízky dělám dobrých 12 let...

Jitka

7. 12. 2016 02:45

Vynikající je v trojobalu usmažená i tlačenka . Naprostá delikatesa . J <3

Karel

21. 11. 2016 19:46

Olga Cermakova: Stačí se pořádně dívat.:-D

Olga Cermakova

13. 11. 2016 22:53

rozinka: Tak to jste ještě opravdu neviděla nikdy jak vypadá libový buček.

Draha

3. 11. 2016 18:19

Dávám 1......řízečky luxusní:-D

votax

24. 10. 2016 21:21

No já jednou jedla u známých uzené maso obalené jako řízek a to nemělo chybu. Bůček pomelu, přidá strouhaný sýr a dělám jako mletý řízek.

casino casino

7. 10. 2016 09:58

volhpe1:
Podle poznámky vy vlastně vykrajujete plátky masa s podélnými vlákny, neníližpravda
No, zajímavé... :-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: obrácené řízky podle trošky kavkazský řízek jak dělat řízky mario krticka rízky z bůčku nakládané smažené řízky kavkazské řízky řízek z bůčku bůčkový řízek koření na řízky vepřové platky smazene nakládané vepřové řízky druh libového vepřového na řízky recept na kavkazsky řízek řízky z krkovice bučkove řizky karel krtička pečený guláš podle sapíka nakládaný bůček podle sapika koření adžika recepty

Suroviny: bůček vepřový, mouka, vejce, strouhanka, koření adžika, koření grilovací

TopRecepty.cz

Řízky podle pana Krtičky z Broumova

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OLWQ