Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykvový salát s vejci

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 8. 2012 18:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie889 kJ / 212 kcal
Bílkoviny6,60 g
Tuky1,20 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame vychladené s pečivom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

17. 8. 2012 22:33

Klara::-D zaujímavé využitie...

Klara Klara

17. 8. 2012 21:41

magdalenka: Mrazenú. Pri zápaloch, veľakrát ortopéd naordinuje dávať na koleno lad a táto tekvica v sáčku, keď sa troku mierne rozpustí, dá sa naformovať na koleno. Obyčajne sa dáva viackrát denne na cca 10 min., potom tú tekvicu tak ohnutú dám do mrazničky a následne ju môžem priložiť bez rozpustenia.

jarka skrobakova

17. 8. 2012 21:15

tento salaátek by frčel i u nás doma. Moc pěkný recept, nevím co mám dělat dřív:-! Vy jste všechny tak super kuchařinky šikovné + bodík:-p:-p:yes::yes::-K:-))

magdalenka magdalenka

17. 8. 2012 20:53

rebeka: tie oranžové tekvice, alebo hokkaido som nazvala tvojimi...ja ich mám najradšej beztak pečené, baštím ich celú jeseň...

rebeka rebeka

17. 8. 2012 20:52

magdalenka: z ktorých mojich:-O:-? co, kde:-?:-? koho jste potkali, co vám to nalhali:-8:-?:-D:-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

17. 8. 2012 20:51

Klara: nesolím, nevymadžgávam, škoda zdravých vecí sa zbavovať...
A teraz som mimo - čo dávať na kolená??Mrazenú tekvicu, alebo čerstvú? Proti bolesti, či? :-O

Klara Klara

17. 8. 2012 20:50

rebeka:Keď je mrňavá, tak radšej polievku

magdalenka magdalenka

17. 8. 2012 20:49

rebeka: z tých "tvojich" tu mám tiež recepisy...aj na šalát, napr., aj všeličo...:-K

Klara Klara

17. 8. 2012 20:49

magdalenka:Magduška, ja ju zvyknem trochu osoliť, nechať vypotiť a vymačgané /nie na sucho:-D/ dávkujem do sáčkov. Kto má problémy s kolenami,môže si ich prikladať na kolená, veľmi ľahko sa formujú

rebeka rebeka

17. 8. 2012 20:46

nofrona::-//:-// ty máš taky všechno.. už mě neštvi:-S:-8:-D:-D:-D:-D:-D;-):-K

Klara:hmm.. tak co.. upéct nebo polévku:-? mám jenom jednu.. docela mrňavou:-8:-D

Magduška, prepáč:-8:-)

Klara Klara

17. 8. 2012 20:44

rebeka: Rebeka, z hokaido je výborná polievka a keďju za surova pokrájaš na obdĺžniky, alebo trojuholníky, dáš na plech a v trúbe pri 180°C upečieš, sú fantastické:-p:-p:-p dobrú chuť:yes::yes:

magdalenka magdalenka

17. 8. 2012 20:31

AniCiz: tekvicu ošúpem, vydlabem a nastrúham na slzičkovom strúhadle, dám do sáčku a zamrazím. V zime varím omáčku z nej. Chuťovo ako z čerstvej.
Všetkým vďaka za body.

nofrona

17. 8. 2012 20:28

rebeka:A já máááám

Magdi krásný recept:yes:+

tejaja tejaja

17. 8. 2012 19:09

Magdalenka :yes: Niet nad poctivú klasickú tekvicu :yes::-D Výborný recept :-D;-)

rebeka rebeka

17. 8. 2012 18:52

krása, Magduška:-K:-K;-):-):yes: ale takúto tekvicu tu nemamo:-//, ale koupila jsem Hokkaidoooo:-D:-D:-D poprvé.. a vůbec nevím, proč a co s ní teď:-8:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: resept na kusky z vejicem salát ze syrové hokaido tykvový salát salát s vejcem salát ze syrové dýně hokaido recept

Suroviny: tykev, cibule bílá, paprika, sůl, citron, cukr,

TopRecepty.cz

Tykvový salát s vejci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5EY