Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 988 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 65,56 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 14,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2012 22:33
spagetka: Tak experiment vykonán....fialové fazolky jsem nechala přejít varem v octové vodě (na 1 l vody 2 lžíce octa) a ihned získaly barvu zelených vojenských ponožek.... Takže dámy, tudy cesta nevede. Musíme pátrat dál.
14. 8. 2012 15:51
Děvčata, ty fialové jsou chuťově vynikající, chutnají nám víc, než zelené, i když ty máme taky rádi. A žluté jsem ještě neměla, ty grilované bych moc ráda vyzkoušela
14. 8. 2012 14:48
14. 8. 2012 14:36
Hella:Jo? žluté fazolky máám , ty fialové vyzkoušej, mám je taky slíbený
14. 8. 2012 14:29
maris: ano, Pohlreich doporučuje ocet přidat do červeného zelí ihned, pak zůstane červené až do úplného uvaření. Ale fazole jsem takto nezkoušela. Mám je doma, ocet vyzkouším a pak napíšu. Zatím +8. A ještě přidám zkušenost se žlutými fazolkami: když je syrové ugrilujete, chutnají jako hranolky
14. 8. 2012 12:35
maris: vo výskume vidím svoju budúcnosť.
14. 8. 2012 11:45
magdalenka: vidím, že jsi na dobré cestě
14. 8. 2012 11:36
magdalenka:
14. 8. 2012 11:03
maris: ja má tiež iba zelené...uvarím ich v hypermangáne? Alebo genciánová violeť je pekne fialová...
14. 8. 2012 10:46
magdalenka: výzkum je na vás, já nemám ani zelené, natož fialové
14. 8. 2012 10:43
maris:ale červené zelí úplne neozelenie...toto bude lilavá potvora. Budem sledovať výsledky výskumu v tomto recepte určite...
14. 8. 2012 10:40
Hella: děkuji za fotku, já jsem zasyrova nestihla vyfotit
14. 8. 2012 10:39
maris: taky mě to napadlo, ale ještě jsem to nevyzkoušela, musím počkat, až dozrají další fazolky
14. 8. 2012 10:29
Hella: když se vaří červené zelí, tak taky ztratí barvu a když se potom přidá ocet, zase krásně zčervená, třeba by to taky pomohlo
14. 8. 2012 10:24
Recept se mi líbí+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 35 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak používat čerstvé fíky? Lahodně sladké ovoce vnáší exotiku do naší kuchyně
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: krutonky z rohlíků fialove fazolky fialové fazolové lusky fazolky fialové fialové fazolky recepty jak se dělá fialová barva fialové fazole fazolové lusky fialové krutonky fazolové lusky se slaninou pohlreich fialove lusky fazolky polraich opecene krutonky opečené krutony jak udelat fialovou barvu fialové fazolové lusky recepty fialove fazole recepty fialové fazole recept krutony z rohlíků fazolové lusky pohlreich
Suroviny: lusky fazolové, olej, slanina uzená, česnek, sůl, pepř, parmazán, krutony
Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5V2q
25 názorů