Staročeské hovězí na houbách
Udělejte si nostalgický výlet do české kuchyně se staročeským hovězím na houbách! Tento tradiční pokrm je plný bohaté chuti hovězího masa, které se krásně doplňuje s aromatickými houbami.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 988 kJ / 1 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,15 g |
Tuky | 48,24 g |
Vláknina | 34,91 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha - dušená rýže
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 10. 2012 20:31
dzungila:
21. 10. 2012 20:26
Jééé, Nadi, tolik chvály... Moc krásný fotky se ti povedly a jsem ráda, že vám doma tolik chutnalo!
Mgdalenko, věř, že mezi vás moc ráda "chodím", ale času bohužel moc nezbývá... Pokusím se zase nějakou tu "perlu" brzy přihodit.
Mgdalenko, věř, že mezi vás moc ráda "chodím", ale času bohužel moc nezbývá... Pokusím se zase nějakou tu "perlu" brzy přihodit.
21. 10. 2012 13:46
magdalenka: taky mě to mrzí.. mám ráda její recepty i krásné fotky
21. 10. 2012 13:28
rebeka: pekne si dnes navarila, vydarená fotka...škoda, že Andrea tu málo pobýva...
21. 10. 2012 13:24
Andrejko, trvalo to sice dýl než došlo k realizaci toho receptu, ale ti poudám...ten recept by zasluhoval
rozhodně víc bodů
ze začátku jsem měla trochu obavy.. že je tam moc koření, že nebude chuť a vůni hřibů cítit... mé obavy byly naprosto liché ve finále je to neskutečná lahoda, a mě můžete věřit, vážení.. já bych totiž jen tak něco do té své mlsné hu.. úst, nedala
dělala jsem z hovězích líček ( bohužel již posledních ) a jelikož jsem byla v časovém presu, byla jsem nusena dělat v tlakovém hrnci.. hřiby a papriku jsem nechala dodusit už bez tlakování
posílám veliký dík, pár obrázků.. bodík další již nelze
všem mohu jen doporučit, je to opravdu MLASK
rozhodně víc bodů
ze začátku jsem měla trochu obavy.. že je tam moc koření, že nebude chuť a vůni hřibů cítit... mé obavy byly naprosto liché ve finále je to neskutečná lahoda, a mě můžete věřit, vážení.. já bych totiž jen tak něco do té své mlsné hu.. úst, nedala
dělala jsem z hovězích líček ( bohužel již posledních ) a jelikož jsem byla v časovém presu, byla jsem nusena dělat v tlakovém hrnci.. hřiby a papriku jsem nechala dodusit už bez tlakování
posílám veliký dík, pár obrázků.. bodík další již nelze
všem mohu jen doporučit, je to opravdu MLASK
14. 8. 2012 16:05
moc pěkný recept
13. 8. 2012 20:02
dzungila: moje.. super od TEBE to zní jak rajská hudba pro mé pyšné ucho děkuju za poklonu, ale tu jsou jiní fotoborci
pokud osud či manžel nezhatí můj plán, bude tvůj recept v sobotu udělán
pokud osud či manžel nezhatí můj plán, bude tvůj recept v sobotu udělán
13. 8. 2012 19:24
rebeka - myslím, že sušenýma houbama nic nezkazíš. Ve výsledku to bude trochu jiná chuť, ale nevadí. Stejně tam má dominantní chuť to staročeské koření. A nafoť, tvoje fotky jsou vždycky supééér!
Jinak - všem díky moc za pochvalu.
Jinak - všem díky moc za pochvalu.
13. 8. 2012 17:35
Prudce jedlá fotka na moc dobrou baštu+
13. 8. 2012 15:02
no to je krása
houby... zase ty houby nemám také ani onaké.. mohly by být sušené ty tu mamo
houby... zase ty houby nemám také ani onaké.. mohly by být sušené ty tu mamo
13. 8. 2012 09:02
Škoda, že tu není smajlík se slinami jak bernardýn, hned bych ho sem prsk.
10th bod.
10th bod.
13. 8. 2012 07:33
no to je ňamka
12. 8. 2012 23:42
Jak já bych si dala maso se šťávou!!!
12. 8. 2012 22:44
paráda, úplně cítím tu chuť - ukladám a posílám bod.
12. 8. 2012 22:19
Šikula. Pri sporáku aj pri fotení.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 45 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na houbách hovězí na houbách pohlreich hovězí zadní na houbách dušené hovězí na houbách hovězí maso na houbách hovězi dušene na houbach hovězí na houbách se smetanou hovezi kousky na houbách hovězí na houbách recept recepty hovězí maso na houbách recepty hovězí na houbách pečené hovězí maso na houbách dušené hovězí na houbách s rýží recept na hovězí na houbách hovězí na houbách s rýží hovezi na hribech recept hovězí na houbách hovjezi na houbach dušené maso na houbách hovezi na houbach v papinaku
Suroviny: hovězí zadní, cibule, houby čerstvé, kapie červená, koření staročeské, hořčice plnotučná, česnek, paprika sušená sladká, kmín drcený, majoránka, sádlo, sůl, pepř mletý
Staročeské hovězí na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GzBr
35 názorů