Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silná srdcová polévka se strouháním

Rostou? Jste vášniví houbaři, máte nasbíráno spoustu hub a nevíte, co s nimi? Přidejte je do vývaru z vepřového srdce a pochutnejte si na netradiční a silné polévce. S přidaným strouháním je polévka ideální večeří.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min Bez vaření srdce

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava, Bez vaření srdce)

28. 7. 2012 10:47

Suroviny pro 1

1

2,5 litru

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie354 kJ / 85 kcal
Bílkoviny2,58 g
Tuky0,40 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,95 g
Sacharidy15,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka ze srdce je velmi silná, přímo vývar na uzdravení, moc dobrá, jen není tak čirá, jako jsou polévky z jiných mas, ale to chuti vůbec neubere. Zbytek srdce jsem použila na "Srdíčkovou houbovou omáčku".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 7. 2012 10:13

:-p:yes:

nofrona

28. 7. 2012 19:24

:-p srdíčková je Jani dobrotka +5:yes::yes:

Tonda

28. 7. 2012 13:49

Bahula: Nechechtej se, hňácat je prostě hňácat:-!:-D:-D:-D Musím jít čůrat, nebo se smíchy po....:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2012 13:24

:-p:yes:

Bahula Bahula

28. 7. 2012 13:09

:-):-D;-):yes:

Bibinka Bibinka

28. 7. 2012 12:25

Tonda:je to tak:yes: a přeji úspěšné hňácání. Kdyby jsi nespotřeboval všechno, tak nastrouhané nech uschnout a použij příště....;-)

Tonda

28. 7. 2012 12:03

Bibinka: Tak jsem zřejmě pochopil, hňácat :-O to je slovo, až to bude tvrdý a pak strouhat, je to tak:-?

Bibinka Bibinka

28. 7. 2012 11:48

Tonda: Toníku, bingo;-):-D Já dělám od oka a jinak to je tak: 1 vajíčko, 3 hrsti hrubé mouky a sůl. Těsto musí být dost tuhé, aby nám šlo strouhat(můžeš přidávat mouku, kdyby bylo řidší). Stačí.....:-?

Tonda

28. 7. 2012 10:57

To tvoje strouhání je jak, hrubá mouka plus vejce:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kdy dát srdce do polevky srdíčková polévka srdcová polévka hrst bingo císařská houbová polévka houbová polévka se strouháním polevka na uzdraveni houbová srdíčková polévka kureci srdcova polevka recepty srdcova polevka houbová čirá polévka

Suroviny: srdce vepřové, cibule, česnek, mrkev, houba masák, vegeta, libeček, pažitka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Silná srdcová polévka se strouháním

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNG3